Druk leven in alle rust

Druk leven in alle rust

Met de workshop ‘Een druk leven in alle rust’ krijg je een eenvoudige en vooral praktische methode in handen, om grip te krijgen op ‘drukte’. 

We zijn 11 maart te gast op Landgoed Klarenbeek, een uniek landgoed met een ondernemend hart. 

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur – Ontvangst met hapje & drankje
18.00 uur – Welkom door regiobestuurder en locatie
18.10 uur – Rondleiding
18:30 uur – Diner
19.30 uur – Workshop Druk leven in alle rust
21:30 uur – Netwerkgelegenheid

Workshop

Druk?! Ben je druk en gestrest? Heb je het gevoel dat de agenda jou de baas is en kom je niet toe aan de dingen die echt belangrijk voor jou zijn? Dan is dit het moment om daar iets aan te doen!

Vaak lijkt het alsof alles in het leven zowel belangrijk als dringend is, waardoor de agenda’s makkelijk overvol raken. Kijk maar eens naar jouw agenda; is alles wat er staat echt dringend? Of kan je bepaalde werkzaamheden ook naar volgende week verzetten? Staan er misschien werkzaamheden bij die jij niet perse zelf hoeft te doen, maar die iemand anders ook prima kan? En ook heel belangrijk, heb je wel ontspanning gepland?!

Druk Coaching

Met de workshop ‘Een druk leven in alle rust’ krijg je een eenvoudige en vooral praktische methode in handen, om grip te krijgen op ‘drukte’. Deze methode helpt om eens in alle rust te kijken naar de stress die het gevoel van ‘te druk zijn’ veroorzaakt en wat je kan doen om die stress te verlagen. Het biedt inzicht en tools, om anders en efficiënter om te gaan met ‘tijd’. Want wie wil er nou niet de (werk)dag ontspannen starten, overzicht en tijd hebben voor dat wat echt belangrijk is? Geen geren en gevlieg, maar een rustig, druk leven. Dat kan echt! Ook voor jou!

Wil je alvast weten hoe hoog jouw ‘Druk gehalte’ is, neem dan de proef op de som en ga naar www.drukvoorjou.nl/drukproef. De workshop wordt verzorgd door Paula Prinsen en Ellen Mulder van Druk Coaching

Landgoed Klarenbeek binnen

Locatie

Landgoed Klarenbeek, een industrieel erfgoed, verborgen op de Veluwe. De omgeving en uitstraling van de fabriekspanden op het eeuwenoude landgoed is uniek. Zodra u door de poort binnenrijdt, wordt u ontvangen in een oase van rust en intimiteit. Landgoed Klarenbeek is al 8 generaties lang in familiehanden. De stuwende kracht achter Landgoed Klarenbeek is de familie Krepel die in 1732 een koperpletterij opzette. In 1870 vormde de familie Krepel de koperslagerij om tot sigarenkistenfabriek en in 1950 kwam er een deurenfabriek bij. 
 
De Oude Sigarenkistenfabriek is inmiddels volledig gerestaureerd en daarbij zijn de voormalige Zagerij, Slijperij, Stookruimte, Opslag, Magazijn en Werkplaats omgebouwd tot prachtige sfeervolle ruimtes voor verschillende doeleinden. De monumentale en industriële elementen, zoals de aandrijfwielen en takel, zijn bewaard gebleven en geven de ruimtes een unieke sfeer. Alle vergaderzalen op de recent gerenoveerde zolder zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen.
Het is mogelijk een overnachting bij te boeken in de B&B op de zolder van de Oude Sigarenkistenfabriek.

Kosten en inschrijving

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op bankrekeningnummer NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, onder vermelding van je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 2 maart 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou! Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Elise Bloem, .

Sponsors

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Druk Coaching en Landgoed Klarenbeek.

Logo-klarenbeek-190
logo druk-coaching