UITGESTELD TOT 2021 Diversiteit binnen ASML en meer....

UITGESTELD TOT 2021 Diversiteit binnen ASML en meer....

Voor deze regiobijeenkomst combineren we een bedrijfsbezoek met een interessante spreker en brengen we het netwerken in de praktijk. Gastheer is ASML, we maken kennis met de wereld achter de slagbomen van het hightechpark in Veldhoven en we mogen een kijkje nemen achter de schermen van dit mooie hightechbedrijf.

ASML heeft een Management Support Organization (MSO) van ca. 125 ondersteuners. Voor deze bijeenkomst worden naast de NVD-leden en -begunstigers ook de MSO’ers van ASML uitgenodigd. Hierdoor ontstaat er een mooie mix en wordt het een interessante netwerkbijeenkomst.
Daarnaast vertelt Monique Mols, Head of Corporate Communications binnen ASML, ons meer over ‘Diversiteit – werken in een internationale omgeving’.

Over ASML


ASML is een Nederlands hightechbedrijf en de belangrijkste leverancier van machines voor de halfgeleiderindustrie, lithografiemachines die worden gebruikt bij het maken van chips. De klanten van ASML zijn chipproducenten zoals Intel, Samsung en TSMC. ASML is een wereldwijde organisatie met meer dan 25.000 medewerkers van zo’n 120 verschillende nationaliteiten. Het hoofdkantoor en grootste vestiging van ASML staat in Europa’s top tech hub, Brainport Eindhoven, waar zowel research, development als productie (assemblage in speciale cleanrooms) plaatsvindt. ASML heeft vestigingen over heel Europa, Azië en de US.
 
ASML is ontstaan in 1984 als een spin-off van Philips. Door nauwe samenwerking met leveranciers, klanten, kennisinstellingen en technologiepartners is ASML uitgegroeid tot wat het is vandaag. De campus in Veldhoven is de centrale plek van het bedrijf. Tijdens het bezoek krijg je de mogelijkheden om een kijkje te nemen in het Experience Center van ASML. Dat is een plek waar de technologie en de wereld van ASML tot leven komt. Ook al ben je geen ingenieur, deze rondleiding geeft je een goed beeld van wat er zoal nodig is om een lithografiemachine van ASML te kunnen ontwikkelen en maken.
 

ASML_Cleanroom_Assembly_April2019_38_47024a

Over de spreker en het onderwerp ‘Diversiteit – werken in een internationale omgeving’

ASML is een internationaal bedrijf. Maar wat betekent dat, behalve dat de voertaal Engels is en dat alle klanten van ASML niet in Nederland zijn gevestigd? Hoe gaat ASML om met al die verschillende nationaliteiten die het in huis heeft? En waarom is het belangrijk dat het bedrijf mensen uit de hele wereld naar Veldhoven kan halen; wat is daarvoor nodig? En hoe kijken deze medewerkers tegen Nederlanders en Nederland aan? Is ASML eigenlijk wel een Nederlands bedrijf? Om alvast het antwoord te verklappen: ja! Hoe merk je dat dan? Monique Mols, hoofd corporate communicatie, vertelt over het unieke DNA van ASML en wat dat betekent als je daar deel van uitmaakt.

Monique Mols_ASML

Programma

Samen met ASML gaan we er een mooie en interessante avond van maken. Het programma zijn we nog aan het invullen, hieronder daarom een globaal programma.
 
17.30   : ontvangst - met kleine appetizer
18.00   : welkom door NVD en ASML
18.05   : Experience Center Tour in kleine groepjes
18.45  : diner
20.00   : Monique Mols over Diversiteit - werken in een internationale omgeving
21.00   : netwerken en borrel
21.30   : sluiting (enige uitloop altijd mogelijk)

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 14 september 2020.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 14 september 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Sponsor en organisatie

Deze avond is mogelijk gemaakt door ASML en wordt georganiseerd door Jacqueline van de Looy.