AFGELAST Samen kijken, meer zien

AFGELAST Samen kijken, meer zien

Op loopafstand van elkaar en in het centrum van Eindhoven liggen het Sandton hotel en het Van Abbemuseum, beide begunstigers van onze vereniging. Hoe mooi is het om hen met elkaar te verbinden tijdens onze regiobijeenkomst? Waarbij het Sandton voor de innerlijke mens zorgt en het Van Abbemuseum onze innerlijke kijk op zaken gaat bijstellen. Dat belooft een verrassende avond te worden!
 

Programma


17.30 uur  ontvangst bij Sandton Eindhoven Centre
18.00 uur welkomstwoord regiobestuurder
18.15 uur vertrek naar het Van Abbemuseum
18.30 uur start workshop in thema van het jubileumjaar Kennis, Kunde, Kracht en Kwaliteit
20.00 uur vertrek naar het Sandton 
20.15 uur diner met aansluitend rondleiding 
21.30 uur netwerkborrel
22.15 uur einde van deze avond
(tijden zijn onder voorbehoud)

Over de workshop

In de workshop ‘samen kijken, meer zien’ staan de vier thema’s van de NVD centraal: kennis, kunde, kracht en kwaliteit.
In kleine groepen gaan we samen een aantal kunstwerken bekijken en bespreken. De gespreksleider stelt vragen, koppelt terug wat er is gezegd, en vraagt door. Er is nooit een fout antwoord, want de basisvraag is: wat zie je. Wat iemand ziet in een kunstwerk, kan van persoon tot persoon sterk verschillen. Ieder heeft zijn eigen kennis en ervaringen waardoor iedereen een ander referentiekader heeft. Het horen van andermans visie kan maken dat je je eigen eerste idee bijstelt. Of je bouwt al kijkend voort op wat een andere deelnemer zei. Samen haal je veel meer uit een werk dan je alleen had kunnen doen. 
 
Het Van Abbemuseum in Eindhoven is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. Het museum heeft een uitgebreide internationale collectie van ruim 3.000 kunstwerken, waaronder sleutelwerken van Joseph Beuys, Marc Chagall, René Daniëls, Marlene Dumas, Iris Kensmil, Oskar Kokoschka, El Lissitzky en Pablo Picasso.
Het museum stelt vragen op het gebied van kunst en samenleving op een experimentele manier aan de orde. Het is een plaats waar creatieve kruisbestuiving plaatsvindt en een bron van verwondering, inspiratie en verbeelding.

Van Abbemuseum 1

Over de locatie

Sandton Eindhoven Centre is een comfortabel hotel in Eindhoven in het hart van de stad. De stad Eindhoven beschikt over een grote diversiteit aan bedrijven, winkels en musea. Na een dag in het centrum of een zakelijke bijeenkomst in het hotel, kunt u heerlijk bijkomen met een hapje en drankje onze sfeervolle lounge, naar een ontwerp van HIP Studio. Kom tot rust bij de brandende haard of in een van de comfortabele fauteuils. 

Onze 75 comfortabele hotelkamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Geniet in het hart van Eindhoven van een ontspannen verblijf. U heeft de keuze uit verschillende type kamers en long-stay studio's. 

Plant u een meeting in Eindhoven? Sandton Eindhoven Centre is de ideale locatie voor uw bijeenkomst, workshop of training in het centrum van de stad. U heeft de keuze uit 7 hypermoderne meetingrooms, allen voorzien van airco en modern click & share presentatiesysteem. U bereikt het hotel op slechts 15 minuten loopafstand van het Centraal Station en komt u met de auto dan liggen de belangrijkste uitvalswegen A50 en A2 om de hoek.

sandton-eindhoven-centre-comfort-room-05

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 17 juni 2019.

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. In het formulier kun je aangeven dat je als gast komt. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Let op! De aanmelding sluit op 17 juni 2020.
Bij afmelding na 17 juni 2020 en bij no-show ben je de eigen bijdrage nog steeds aan ons verschuldigd. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Julia van der Muuren en Delphine Béguin.