Office 365 en meer

Office 365 en meer

Voor onze eerste regionale NVD bijeenkomst van 2020 zijn wij op donderdag 6 februari te gast bij het grootste congres en evenementenlocatie van Friesland, het Westcord WTC hotel in Leeuwarden!  

Office 365, wie heeft er nog nooit van gehoord? Waarschijnlijk iedereen wel maar zijn de mogelijkheden die Office 365 biedt wel bekend? Bouke van Kleef van AVK Training en Coaching vertelt ons graag over de mogelijkheden van Office 365 en meer.....

Programma

17.30 uur Inloop / ontvangst 
18.00 uur Welkomstwoord door regiobestuurder, Ans van Kampen Wieling
18.15 uur Presentatie / rondleiding door Marleen Tolsma
18.45 uur Overheerlijke Tapas 
20.00 uur Workshop Office 365 en meer
21.45 uur Afsluiting

Bouke van Kleef

Office 365 en meer

Office 365 is een nieuwe en uitgebreidere versie van het Officepakket dat door de meesten van ons wordt gebruikt. Tegenwoordig geven organisaties en bedrijven er de voorkeur aan om efficiënter en effectiever samen te werken, minder te e-mailen en willen (nu of in de nabije toekomst) vaker plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken. Ze kiezen dan voor de Office 365 want ze willen vernieuwen. Office 365 biedt namelijk niet alleen de standaard bekende programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook maar ook heel veel andere “Apps” die juist bedoeld zijn om het samenwerken te bevorderen.

Populaire Apps zijn bijvoorbeeld Teams, Planner, Groups, Onedrive en Sharepoint waarmee je onder andere kunt werken in de Cloud, samenwerken aan documenten, online vergaderen vanaf diverse apparaten maar ook hoe je anders kunt samenwerken in Teams, en meer. Wel vraagt Office 365 een andere wijze van werken. Bouke van Kleef van AVK Training & Coaching laat ons graag de mogelijkheden van Office 365 zien, vertelt wanneer en op welke wijze het werken met Office 365 efficiënt en effectief is.
 

Westcord-WTC-Hotel-Leeuwarden

Locatie

Ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum van Leeuwarden ligt WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Het hotel beschikt naast 143 prachtige hotelkamers, waaronder suites en longstay appartementen, over fitnessfaciliteiten en een Welness. In de Welness kan gebruik worden gemaakt van een sauna, Turks stoombad, solarium en een massagesalon, alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf zijn aanwezig.

Regionale, nationale en internationale invloeden worden onder leiding van chef de cuisine Gilbert van der Heide met veel enthousiasme en passie in de keuken van het restaurant élevé bereid. Zin in een Stargazer, een andere cocktail of een ander lekker drankje? Deze wordt graag voor je ingeschonken de Skybar. Tijdens het nuttigen van allerlei lekkernijen kan zowel vanuit het restaurant als vanuit de Skybar worden genoten van het sensationele panorama op de elfde etage van het WTC.

De sfeervolle ontvangstruimte ‘Plaza’ van het WTC is zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, exposities en beurzen én de perfecte uitvalsbasis als meeting point voor freelancers, zzp’ers en flexwerkers. Ook beschikt het WTC over 15 moderne vergaderzalen met daglicht en airconditioning. Het WTC hotel heeft biedt alle ingrediënten voor zowel een particulier als een zakelijk verblijf op een fantastische locatie.

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.

Let op! De aanmelding sluit op 1 februari 2020.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 1 februari 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
Contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Ans van Kampen Wieling (06 54338960) en Alie Douwsma-Oving (06 10587009).

Sponsoren

Westcord WTC hotel Leeuwarden
AVK training en Coaching