De geheimen van office 365 komen aan bod!

De geheimen van office 365 komen aan bod!

Nog vragen, noteer en neem mee naar het kasteel.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Inspiratiesessie Office 365 door AVK

Office 365:
- overzicht verschillende apps online
- wat is one drive en sharepoint
- hoe kun je anders samenwerken in teams.
Outlooktips:
- houd je mailbox schoon en leeg tips
- handige sneltoetsen
- maak een snelle stap voor veel gebruikte handelingen
- snelle tips voor je agenda en die van je managers
- zoek en vind je mail.
Security:
- weet waar je bent online:
- verdachte mailtjes.

Ed-avatar-2018-2 (1)

Locatie

Kasteel De Keverberg is een perfect bereikbare event- en feestlocatie geschikt voor uw relatiedag, productpresentatie, congres, personeelsbijeenkomst of personeelsfeest. Gelegen aan de Maas, op de grens van Noord- en Midden-Limburg en nabij de A2, A73 en A67.
Een inspirerende omgeving bovendien, door de bijzondere nieuwe architectuur gecombineerd met de middeleeuwse historie en de ligging middenin het pittoreske Kessel aan de Maas. Uw gasten raken hier absoluut geïnspireerd.
Met vijf beschikbare ruimtes variërend van 8 tot 200 personen biedt De Keverberg volop mogelijkheden om uw event volledig op maat voor u te organiseren. De Binnenplaats met haar mergelstenen muren en futuristisch glazen dak biedt een unieke ambiance.
De Kasteeltuin leent zich uitstekend voor een grootschaliger (outdoor) evenement, terwijl op het Maasterras kleinere ontvangsten en partijen kunnen plaatsvinden. Het unieke uitzicht over het Maasdal krijgt u daarbij cadeau.

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 23 september 2020.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 10,00 voor leden/begunstigers en € 17,50 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 23 september 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Ninotchka Tilburgs, telefoonnumer 06-55762444 en Marjo Lardinois, telefoonnummer 06-20745907.

Sponsors

www.kasteeldekeverberg.nl
www.avk.nl