AFGELAST - SUMMER EVENT - Kunst & netwerken

AFGELAST - SUMMER EVENT - Kunst & netwerken

Op buitenplaats Kasteel Wijlre komen hedendaagse kunst en architectuur samen met cultureel erfgoed hetgeen leidt tot schitterende combinaties, een streling voor het oog.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur - Ontvangst
18.00 uur - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door een uitgebreide rondleiding
19.00 uur - BBQ en netwerken
21.30 uur - Einde programma

Locatie

Buitenplaats Kasteel Wijlre is opgericht door het echtpaar Jo en Marlies Eijck en is met recht een “Gesamtkunstwerk” te noemen. Vanuit hun bijzondere levensfilosofie hebben zij kunst namelijk verbonden met de prachtige natuur rond het kasteel. In de buitenplaats vormen kunst, architectuur en landschap een uitgebalanceerde eenheid.
 
Naast het bewoonde kasteel omvat de buitenplaats het door Wiel Arets ontworpen kunstpaviljoen Hedge House, het 18e eeuwse Koetshuis en de prachtig aangelegde tuin. Dit “Gesamtkunstwerk” creëert een inspirerende ambiance voor een zakelijke bijeenkomst. Het is een unieke plek voor een vergadering, heidag of workshop. 
Er wordt met (h)eerlijke en seizoensgebonden streekproducten gezorgd voor de inwendige mens. Bij mooi weer kan zelfs gepicknickt worden in de tuin. Maak je programma compleet met een rondleiding door de exposities met een enthousiaste gids en een verkwikkende wandeling door de tuin.
 
Buitenplaats Kasteel Wijlre ligt midden in het Limburgse heuvelland, naast Brand Bierbrouwerij, op circa 20 minuten rijden van Maastricht, Heerlen en Aken. Gratis parkeren is mogelijk naast het landgoed. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mira Knols via info@kasteelwijlre.nl of 043-4502616.
 
 

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 24 juni 2020.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 10,00 voor leden/begunstigers en € 17,50 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 24 juni 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marjan Hoogtanders, 06-10699726 en Margot Claessen, telefoonnummer  06-31664357.

Sponsors

www.kasteelwijlre.nl