AFGELAST - Arbeidsrecht; do's en don'ts

AFGELAST - Arbeidsrecht; do's en don'ts

Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Vanavond hoor je er alles over en gaan we pure & eerlijke regionale geRECHTen proeven in hemelse sferen!

Deze bijeenkomst is (in principe) alleen voor leden en biedt plaats aan maximaal 50 personen. Leden hebben tot 17 april voorrang. Mocht er na die datum nog plaatsen beschikbaar zijn, dan wordt de lijst aangevuld met aangemelde begunstigers op volgorde van aanmelding.

Aanmelden is mogelijk vanaf 24 maart 2020.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - 'Theatercollege' over Arbeidsrecht
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Locatie

G7 food & drinks. Sinds 2018 verwennen we in het hartje van Sittard in een relaxte sfeer gasten met pure, eerlijke gerechten van regionale herkomst voor een goede prijs-kwaliteit. Er wordt gewerkt met een dagelijks wisselend menu met verrassende, eigentijdse gerechten en verse ingrediënten.
Om ook ons steentje bij te dragen aan het milieu werken we zoveel mogelijk met duurzame producten. We telen een groot deel van onze groenten en kruiden zelf.
Of het gaat om een romantisch diner voor twee, een groepsdiner of een bedrijfsborrel in het Gruizenkerkje: je gaat altijd met een glimlach naar huis.

Workshop

Andries Houtakkers is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, alsmede het ambtenarenrecht. Ook is Andries lid van het team onderwijs.
Sinds 1 juli 2017 is Andries managing partner. Samen met Jeroen Oehlen, Chantal van Oijen en Johan Verhagen vormt hij het dagelijks bestuur van Boels Zanders.
Andries adviseert bedrijven en non-profit organisaties op het gebied van algemeen arbeidsrecht, waaronder individueel en collectief ontslagrecht, medezeggenschapsrecht en cao-recht. Hij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA). Tevens is hij gemeenteraadslid in Sittard-Geleen.
Andries studeerde aan de Radboud Universiteit en is sinds 1984 werkzaam als advocaat. Vanaf 1999 is Andries als partner verbonden aan Boels Zanders. Hij was Deken van de Orde van Advocaten in het arrondissement Maastricht van 1997 tot 2001. Van 2002 tot 2009 was Andries al managing partner van Boels Zanders.
Verder is Andries Houtakkers lid van de Raad van Discipline ‘s-Hertogenbosch, voorzitter van Businessclub De Domijnen Sittard-Geleen en lid van de Lionsclub Ambt Born.

Andries Houtakkers
Andries Houtakkers

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 4 mei 2020.

De eigen bijdrage bedraagt € 10,00 voor leden/begunstigers. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 4 mei 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Gabriëlle Janssen, telefoonnummer 06030087186 en Petra Kreijen, telefoonnummer 06-18698099..

Sponsors

www.G7foodanddrinks.nl
www.boelszanders.nl