AFGELAST - L1 Bedrijfsbezoek; een kijkje achter de schermen! -

AFGELAST - L1 Bedrijfsbezoek; een kijkje achter de schermen! -

Deze bijeenkomst is vanwege de Corona-'perikelen' helaas afgelast. Op een later tijdstip zullen wij samen met L1 een nieuwe datum bepalen. Wij houden je op de hoogte.

Heb je altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen? Dan is dit jouw kans! Maar let wel: er is voor dit bedrijfsbezoek een maximum aantal deelnemers van 60 personen, waarbij leden tot 24 februari  voorrang hebben op begunstigers en gasten.

 

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door een uitgebreide rondleiding
19.30 - Inwendige mens versterken en gelegenheid tot netwerken
21.00 - Einde programma

Locatie

Dit is L1! 
L1 heeft de maatschappelijke taak om ervoor te zorgen dat de kenmerkende Limburgse identiteit behouden blijft. Het bewaakt de traditionele culturele activiteiten in de provincie en mag dan ook met recht de cultuurdrager van Limburg worden genoemd. Vanzelfsprekend zendt L1 dan ook heel veel Limburgse evenementen rechtstreeks uit op tv en / of radio.
 
1Limburg is dé nieuwssite van L1 en heeft dagelijks een ontzettend hoog aantal bezoeken op website en app. Het medium is snel, actueel en bericht over nieuws, sport, weer en verkeer.In korte tijd heeft 1Limburg zich ontpopt tot het informatiemedium dat niet meer weg te denken is uit het Limburgs nieuwslandschap.
 
L1 en 1Limburg zijn van belang en boeiend voor elk deel van Limburg, voor elke Limburgeren voor iedereen die in Limburg is geïnteresseerd. L1 is tenslotte van én voor de Limburgers. En dat al sinds 1945.

Catering / Hostess

Na de rondleiding staat er uiteraard wat te eten klaar, zoals jullie gewend zijn. Deze wordt vanavond mede gesponsord door VAN MELICK the catering company en EVENTIEF die voor deze avond een hostess ter beschikking stelt.

Van Melick
Schermafbeelding 2020-03-12 om 00.03.56

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid of begunstiger? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 15 maart 2020.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 13 maart 2020 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marjan Hoogtanders, telefoonnummer 06-10699726 en Petra Kreijen, telefoonnummer 06-18698099

Sponsors

L1 - www.L1.nl
Van Melick - www.vanmelick.nl
Eventief - www.wijzijneventief.nl/wij-zijn-eventief