Gebruik je hersens en begin het jaar SPORTIEF!

Gebruik je hersens en begin het jaar SPORTIEF!

Shimano Experience Center is ontstaan vanuit de missie 'Closer to Nature, Closer to People'; DE PLEK in het Geuldal waar mobiliteit en gezondheid centraal staan en waar wij als NVD onze hersens laten kraken.
 

Verslag

Welkom
Bij het Shimano Experience Center is de opkomst van onze eerste NVD Limburg bijeenkomst in 2020, wederom groot. Ninotchka heet iedereen welkom; speciale aandacht is er voor onze vijf nieuwe leden, waaronder Ina van Veldhuisen, die tevens is toegetreden tot het regioteam. Maar ook twee nieuwe begunstigers en twee jubilarissen krijgen extra aandacht.

Shimano Experience Center
Rob Damoiseaux, general manager van het Shimano Experience Center, neemt ons mee in de wereld van fietsen, roeien en vissen en de rol die Shimano hierin speelt. In het Shimano Experience Center beleef je vooral de diverse mogelijkheden op het gebied van fietsen, vissen en roeien door middel van testmateriaal en simulatoren. 
Naast fietsen en vissen organiseert Shimano ook volledig verzorgde events van 10 tot 5000 personen. Je kunt er ook terecht voor fietsarrangementen. Bijvoorbeeld op een e-bike genieten in de Limburgse heuvel, inclusief navigatie en lunch voor onderweg. Met vrienden of management team, afschakelen in de natuur. Hun motto: ‘Closer to nature, closer to people’.
Na de uitleg van Rob nodigt hij iedereen uit vrij rond te lopen in het Experience Center, ervaringen op te doen en vooral vragen te stellen aan de medewerkers van Shimano. Uiteraard is er ook gezorgd voor een heerlijk buffet met gepaste drankjes.

Gebruik je hersens
Jan-Willem van den Brandhof van Brainstudio neemt ons mee in de wereld van onze hersens en het informatietijdperk waarin wij nu leven. Hij is de grondlegger in Nederland van Brain Trainingen. Sinds 1992 biedt BrainStudio een concept aan dat mensen leert om sneller en beter informatie te verwerken door het toepassen van technieken gebaseerd op de werking van het brein. Na enkele testjes geeft Jan Willem een kort inzicht in motivatie, concentratie, voorbereiding, snellezen, mind mapping, geheugentechnieken en herhalen. Voor meer informatie kun je terecht op zijn website: www.brainstudio.nl

Jan Willem van den Brandhof van Brain Studio
Jan Willem van den Brandhof van Brain Studio

Afsluiting
Zowel Shimano als Brain Studio hebben elk twee prijzen ter beschikking gesteld. Na het trekken van de visitekaartjes wordt Ninotchka door het regioteam in het zonnetje gezet voor haar werkzaamheden als regiobestuurder Limburg.
De avond wordt, onder het genot van een kopje koffie of thee met zoetigheden, afgesloten met netwerken op deze prachtige locatie.

Onze volgende bijeenkomst is op 23 maart a.s. bij L1 in Maastricht.

Sponsors

www.shimano-ec.com
www.brainstudio.nl