Aftrap naar een mooie zomer!

Aftrap naar een mooie zomer!

Deze avond trapten we af naar een mooie zomer!
 
Wij waren te gast bij Bonheur Horeca Groep op een van haar negen unieke locaties in Tilburg, namelijk het Koning Willem II Stadion. 
Bonheur Horeca Groep nam ons mee in haar wereld van creativiteit, gastvrijheid en culinair genieten. Gingen we echt met een voetbal aan de slag en kreeg deze avond ook nog een Oranje tintje? Tijdens dit bedrijfsbezoek lieten we ons verrassen door Bonheur Horeca Groep!

Verslag

Op een prachtige zonnige donderdagavond, waren een aantal leden van NVD regio Noord-Brabant te gast bij de Bonheur Horeca Groep. Met uitzicht op het groene grasveld van het Willem II stadion lieten we ons deze avond verrassen. Nicky Foesenek en Lenneke van Gerwen namen ons mee in hun wereld van creativiteit, gastvrijheid en culinair genieten. Willem II stadion is een van hun negen unieke locaties in en rondom Tilburg. Een bedrijfsbezoek die 100% in het teken stond van genieten, netwerken en aftrappen naar een mooie zomer.
Op deze avond lieten we de leden ook kennismaken met de nieuwe regiobestuurder van Noord-Brabant Julia van der Muuren en namen we afscheid van Marsha Luijten-De Jong. Marsha bedankte iedereen en sloot af met de woorden: het was "keigezellig, precies zoals we dat in Brabant kunnen en doen".

Willem 11 Business 9

Over de locatie

Het Koning Willem II Stadion in Tilburg is om talloze redenen een unieke congres- en evenementenlocatie, maar het meest in het oog springt natuurlijk die fantastische groene grasmat en de tribunes daaromheen. Bijzonder is dat de deuren naar de tribunes altijd openstaan. De vele multifunctionele ruimten worden gebruikt voor vergaderingen, congressen, seminars, borrels, presentaties, (thema)feesten, beurzen en recepties. In de styling van de verschillende zalen en ruimtes is er bewust voor gekozen om het voetbalgevoel een beetje los te laten, zodat de sfeer van het evenement beter tot zijn recht komt.

Over Bonheur Horeca Groep
Creativiteit, gastvrijheid en culinair genieten
Bonheur Horeca Groep biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst negen unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden zij altijd een locatie die past bij het moment.

Bonheur-WillemII-LR40 (5)

Sponsoren

Bonheur Horeca Groep
Koning Willem II Stadion