Actief netwerken Zuid-Holland

Actief netwerken Zuid-Holland

Dat wij bij deze toekomstige begunstiger te gast zijn laat zien dat netwerken werkt. 

Golfpark Almkreek

Naast een uitgebreide evenementen kalender kan je ook zorgeloos vergaderen in het landelijke Almkerk. Golfpark Almkreek heeft multifunctionele vergaderruimtes, die van alle gemakken zijn voorzien. Je hebt de beschikking over een verzorgde ruimte, audiovisuele apparatuur, internetverbinding, diverse dranken en versnaperingen. Wissel het vergaderen af met een heerlijke lunch, diner of een sportieve golfclinic.
Je kunt kiezen voor een standaard vergaderarrangement, snel en direct te reserveren. Wilt je graag het arrangement uitbreiden of een andere invulling? Geen probleem, wij stellen graag een arrangement op maat voor je samen.

Golf Almkreek

Programma

  • 17:30 Ontvangst deelnemers
  • 18:00 Welkomstwoord door de regiobestuurder aansluitend rondleiding en uitleg over Golfpark Almkreek
  • 18:45 Buffet
  • 19:45 Golf clinic
  • 20:45 - 22:00 Netwerk borrel
Golfbal aanmelding

Kosten en aanmelding

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit opdinsdag 18 juni 2019.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden en begunstigers en € 30,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 045.16.46.452 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 18 juni 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.