Snellezen 2.0

Snellezen 2.0

Is snellezen oplichting of werkt het echt? Ja het werkt, maar traditioneel snellezen niet voor dossiers en vakliteratuur. Bij zakelijk leeswerk wil je namelijk de informatie lezen, analyseren en de belangrijke feiten onthouden. Snellezen 2.0 is snellezen op maat gemaakt voor lastige complexe dossiers en vakliteratuur. 
Op woensdag 30 oktober a.s. tijdens de workshop Snellezen 2.0 maak je mogelijk wat je voor onmogelijk hield. Wij zijn te gast bij Holiday Inn Leiden.
 

Workshop Snellezen 2.0

Lees je drie of vier pagina’s en vraag je jezelf dan af wat je eigenlijk net gelezen hebt? Dwalen je gedachten tijdens het lezen weleens af waardoor je de informatie niet meer opneemt? Zie je spelfouten makkelijker vanaf papier, dan het scherm?
 
Wil je graag tijd besparen, je concentratie verbeteren en sneller lezen? Dan is dit de workshop voor jou. Naast het lezen gaan we in op het beter begrijpen en makkelijker onthouden van wat je gelezen hebt.

Dit leer je:

Het geheim van de beste snellezers ter wereld;
De hoofd- van de bijzaken scheiden bij het lezen;
Snel tot de kern komen van een tekst;
Verhogen van je concentratie bij het lezen.
 

Onderwerpen die aan bod komen:

Fase 1: (Sneller) lezen;
Fase 2: (Beter) begrijpen;
Fase 3: (Makkelijker) onthouden.

Het programma

17.30 uur: inloop/ontvangst 
18.00 uur: welkomstwoord door regiobestuurder Ella van Zaal
18.15 uur: presentatie en rondleiding lokatie
18.45 uur: diner
20.00 uur: workshop Snellezen 2.0 door Frans Duijts
21.30 uur: afsluiting

Workshopleider

Frans Duijts is een bijzondere braintrainer. Als tiener wilde hij topsporter worden, maar brak z’n been waardoor aan deze ambitie direct een gedwongen einde kwam. Van z’n zus kreeg hij een boek over snellezen en geheugentraining en een nieuwe passie was daardoor al snel geboren.
 
Hij heeft een fascinatie voor het brein en heeft diverse methoden ontwikkeld waaronder een eigen studiemethode en een breinvriendelijke methode voor stressvrij werken. Frans geeft o.a. training aan de rechters in Nederland en de PhD’s van diverse universiteiten.
 
Wellicht heb je hem al eens op televisie gezien. Hij heeft o.a. Katja Schuurman, Niek Roozen en Katja Retsin op televisie training gegeven. Zo wist Katja Schuurman dankzij z’n geheugenmethode bij een test 48 van 50 namen en gezichten perfect te onthouden.  

Foto Frans Duijts

De Hoofdzaken

Laat je brein voor je werken!
Enorme hoeveelheden tekst lezen, zonder dat het ten koste gaat van je tekstbegrip?

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
Toch kun je met de juiste technieken probleemloos stapels rapporten en verslagen lezen. Presentaties geven zonder spiekbriefjes. Namen, feiten en cijfers moeiteloos uit het blote hoofd onthouden. En aantekeningen maken met een pen die hoort en ziet. 

Je brein voor je laten werken is 100 % anders dan gewoon werken.
Je rekent af met de traditionele manier van lezen en onthouden. En je gebruikt vervolgens je hersenen op een andere, veel effectievere manier. Middels de trainingen van De Hoofdzaken maak je mogelijk wat je voor onmogelijk hield.!

Logo de hfdzkn productiviteit

Locatie Holiday Inn & ECC Leiden

Holiday Inn Leiden is een veelzijdig 4-sterren hotel gelegen aan de rand van Leiden en daarmee een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Leiden of de dynamische omgeving. Holiday Inn Leiden biedt verschillende faciliteiten aan zoals een restaurant, bar, lobby, zwembad, sauna, fitnesscenter, speelzaal voor de kinderen, parkeerplaatsen op eigen terrein en gratis wifi. Het Garden Restaurant is gelegen in het hart van het hotel, middenin een ruim overdekte binnentuin. Gasten kunnen hier genieten van een zeer ruim ontbijtbuffet tot een uitgebreid dinerbuffet of à la carte gerechten. Holiday Inn Leiden beschikt over 200 hotelkamers in vier verschillende types. Voor de zakelijke markt zijn er 14 zalen geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 400 personen, een business center, 400 parkeerplaatsen en een gratis shuttleservice op werkdagen tussen het hotel en station Leiden Centraal. Voor grote bijeenkomsten, evenementen en feesten beschikt Holiday Inn Leiden ook over een groot Event & Convention Center (ECC Leiden) met plaats voor ruim 2500 personen.

Holiday Inn Leiden - Vierkant Logo groen - PNG

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. 

De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden en begunstigers en € 30,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 045.16.46.452 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 23 oktober en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 

Sponsoren

​De Hoofdzaken
Holiday Inn Leiden