Concours hippique op Papendal

Concours hippique op Papendal

Binnenkort is het weer zover! Het Internationale paardensportevenement Outdoor Gelderland vindt plaats van dinsdag 2 juli tot en met zondag 7 juli. 

Dit jaar ben jij speciaal als NVD-lid met introducé welkom om op donderdag 4 juli  aanwezig te zijn bij dit prestigieuze topsportevenement #OpPapendal. Binnenkort kun je inschrijven en de kosten zijn slechts € 15 per persoon.

Programma

Je kunt hier genieten van nationale en internationale springwedstrijden. Het restaurant Papendal is gesitueerd tussen de inrijpiste en de hoofdpiste waar je, onder het genot van een lekker drankje en een walking dinner, geniet van een leuke avond. Dit wil je niet missen!  

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.00 uur   Zomerborrel
17.15 uur   Welkomstwoord
17.30 uur   Kijkje in de keuken van het Paardensport Evenement
18.00 uur   Walking Dinner
19:00 uur   Wedstrijd en uitreiking Papendal bokaal

Kosten en inschrijving

De eigen bijdrage bedraagt € 15 per persoon voor leden en hun introducé. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. 

Route en parkeren

Het adres (voor navigatie) Papendallaan 60, 6816 VD, Arnhem. De route vind u via deze link. Je kunt de borden “Outdoor Gelderland Parkeren” volgen.

Ondanks de prachtige Vip-locatie op Outdoor Gelderland, betreft het een Concours Hippique in de buitenlucht. Dus adviseren we je om casual kleding en platte schoenen te dragen. 

 

papendal logo

Contactpersoon

Antoinette Evers is contactpersoon voor dit evenement.

Sponsor


Papendal