Seksen op de werkvloer

Seksen op de werkvloer

Nee, schrik niet! Het gaat hier niet om het werkwoord maar om het zelfstandig naamwoord. Over man/vrouw diversiteit dus. Dat is meer dan beide seksen evenredig op de werkvloer vertegenwoordigd hebben. Diversiteit wordt pas succesvol als je de unieke mannelijke en vrouwelijke eigenschappen leert herkennen en ten volle benut.

Wij waren deze avond te gast bij het compleet vernieuwde hotel HUP in Mierlo. En lieten ons daar van de sportieve kant zien.

Verslag

De NVD Regio Noord-Brabant was afgelopen maandag 1 april 2019 te gast bij HUP hotel het sportiefste hotel van Nederland, gelegen in Mierlo. Een locatie met sportieve en verrassende elementen, zeer gastvrij en altijd met een knipoog, zeker als je het een keertje anders wilt aanpakken.

Op deze locatie was de titel van de workshop "Seksen op de werkvloer" dan ook zeer geslaagd. Met een mooie groep van ruim 50 dames luisterde we vol aandacht naar Saskia Paulissen. Het was een workshop vol humor en herkenbare situaties over het verschil tussen mannen en vrouwen op de werkvloer en privé, de communicatie en wederzijdse verwachtingen. Een mooie metafoor met een snelweg en een landweg, het knopje "uit" wat vrouwen niet hebben maar wel een "blackbox" met onbeperkt en levenslang geheugencapaciteit en het verschil in beleving van waardering.

Als afsluiting van deze avond werden we door de dames van HUP uitgedaagd om te gaan bowlen en om een "strike" te gooien. Het bleef nog lang onrustig in Mierlo.......

Wij danken de dames van HUP Marlou Stijnen en Laura Heukels voor de gastvrije ontvangst en een kijkje in hun keuken. En zij willen jullie natuurlijk graag op de hoogte brengen van de winnares middels hun vlog, kijk snel hier. Graag tot een volgende keer.

Over de workshop

Het verschil zit tussen de oren

Diversiteit duidt op verschil en dat is er. Vooral tussen de oren. Onder invloed van hormonen ontwikkelt elke sekse een andere hersenstructuur en daarmee een andere kijk op de werkelijkheid. Dat zorgt vaak voor verwarring in de communicatie.
Bovendien gaan beide seksen anders om met het oplossen van problemen, het nemen van beslissingen en het verwerken van stress. Ook het gevoel van waardering is bij beiden anders. Nu kun je elkaar om die verschillen de tent uitvechten of je zet ze slim in voor een nog beter resultaat. Tijdens deze workshop neemt Saskia Paulissen je op humoristische wijze mee in waar die verschillen vandaan komen én geeft je tips over hoe je ze kunt overbruggen voor nog betere man/vrouw relaties zowel op de werkvloer als thuis.
 
Over Saskia

Mensen op een speelse manier inzicht geven in hun gedrag, is ik waar ik voor sta. Ik geloof dat je met humor mensen ‘opent’. Tijdens mijn optredens prikkel ik het publiek om met een onbevangen, frisse blik naar zichzelf en de wereld om hen heen te kijken. Waarom? Omdat vanuit die onbevangenheid echt contact ontstaat.

Profiel foto Saskia Paulissen 2018

Over de locatie

We maken er een sport van
 
HUP is het sportiefste hotel van Nederland. Sport zit in ons bloed. Maar bloedserieus zijn we zeker niet. Bij HUP hebben we toffe (sport)faciliteiten en door het hele pand vind je sportieve elementen. Maar altijd met een knipoog. Wij maken er een sport van om een lach op je gezicht te toveren. Hier kan alles. Wij bieden je enorm veel ruimte. Het is aan jou hoe je het invult. Als je maar lol hebt. Want dáár wordt iedereen beter van.
 
Relaxen is bij HUP ook een sport en onze 149 kamers zijn er voor gemaakt. Doe een recordpoging languit liggen op bed, ga surfen met onze gratis wifi of word een pro in propjes gooien. Vergeet niet ook nog wat slaapuren mee te pakken, want voor je het weet, staat de volgende dag weer op je te wachten. En dan is het weer hup...
 
Meetings, vergaderingen of een bedrijfsuitje gaan er net even wat anders aan toe. Natuurlijk hebben we vergaderzalen in elk formaat, prima audio-visuele apparatuur, snelle wifi, gratis parkeren en airco. Maar bij HUP boek je een meeting room omdat je dingen net iets anders wilt aanpakken. Want waar staat er nu een ballenbak of pingpong vergadertafel in een meeting room? Bij HUP natuurlijk. Op deze vergaderlocatie heb je geen paniekvoetbal als een brainstorm stroef loopt. Nee, hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier.

hup-hotel-club-green-kamer

Sponsoren

Wij danken deze avond aan;
HUP
Saskia Paulissen