Microsoft Outlook

Microsoft Outlook


Microsoft Outlook kennen we allemaal wel. Het programma is niet zo moeilijk in gebruik: nieuwe e-mail openen en gaan.... Het spreekt voor zich..... Een workshop is dan ook niet nodig..... Of toch?
 

Programma


Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur        Ontvangst deelnemers workshop
18.00 uur        Welkomstwoord door regiobestuurder Hermien Deusjen
18.10 uur        Welkom door locatie 
18.15 uur        Buffet en gelegenheid tot netwerken 
19:15 uur        Workshop (zonder pauze)
20.45 uur        afsluiting 
21.15 uur        Einde bijeenkomst 

Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Workshop Microsoft Outlook


Outlook kan veel meer dan in eerste instantie gedacht. Er valt veel tijd te besparen als je de functies van Outlook ook daadwerkelijk gebruikt. Het belangrijkste is dat je herhalende acties niet steeds opnieuw doet. En geloof me, dat zijn er meer dan je denkt. Typ niet langer dezelfde teksten, maar voeg die supersnel toe door slechts 1 woord te typen. Ook heel belangrijk: zorg voor overzicht! Weet wat er moet gebeuren en wanneer. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen als je eens onverhoopt uitvalt.
 
Ja, Outlook spreekt voor zich. En toch valt er heel wat meer uit te halen dan je in het eerste opzicht zou denken. Tijdens deze workshop laat ik je graag zien wat er nog meer in Outlook kan. Daarna vraag je je zeker af waarom je niet eerder zo'n workshop hebt gevolgd!

JoyceDunnewold-DSCF0056-web

Over de workshopleider


Joyce Dunnewold is 36 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters (9 en 10 jaar). Natuurlijk heeft zij een passie voor Microsoft Office. Het is zonde dat er vaak maar zo’n klein deel van Office gebruikt wordt, of dat gebruikers gefrustreerd raken doordat ze niet voor elkaar krijgen wat ze willen. Dat is jammer, want het is gewoonweg niet nodig.
 
Al vanaf haar tienerjaren is Joyce een vraagbaak voor familie, vrienden en later ook collega’s. Bovendien hoorde ze telkens weer dat zij de zaken op zo’n prettige manier uit kon leggen. Daarom startte Joyce in 2014 met het schrijven van blogs, naast haar werk als secretaresse.
 
Na verloop van tijd merkte Joyce dat het schrijven van blogs niet voldeed. Ze wilde er veel meer naast doen, zoals het maken van challenges en videoseries, maar ook het geven van trainingen. Want zo kon zij nog veel meer voor anderen betekenen. Dat was het moment, in 2016, waarop zij van haar hobby haar werk maakte. Het is heel leuk om te zien hoe blij mensen worden van mijn tips en trainingen. Vooral de enorme tijdwinst valt op, heel mooi om dat voor mensen te kunnen betekenen.

13909296_1085177008229636_8661638404250344300_o

Locatie


Twickelschuur, pleisterplaats en trouwlocatie.
We zijn vanavond te gast bij Erve Hondeborg in Zenderen. Erve Hondeborg is gelegen op een mysterieuze plek. De boerderij is gebouwd op een heuvel, omringd door eeuwenoude eikenbomen en een gracht in de vorm van een hoefijzer. Ooit stond op deze strategische verhoging langs de Azelerbeek bij Borne een heuse burcht, van waaruit ridders de omgeving controleerden. Het ging waarschijnlijk om een houten gebouw met een verdedigingstoren en een pallisade, een zogenaamd mottekasteel. Erve Hondeborg wordt in 1333 voor het eerst in de boeken genoemd.  
Nu kan er bij Erve Hondeborg in Zenderen in alle rust en afzondering vergaderd worden. Alles draait hier om gastvrijheid en vertrouwen!

Kosten en inschrijving


Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in’ button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Let op! De aanmelding sluit op 17 mei 2019. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.

Bij afmelding na 17 mei en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registeren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Hermien Deusjen, tel 06-25551530 en Maureen Bosveld, tel. 06-12434794

Sponsoren


 

Haal meer uit Office