Verslag workshop Microsoft Outlook door Joyce Dunnewold

Verslag workshop Microsoft Outlook door Joyce Dunnewold

Op 21 mei jl. hebben we de training Outlook gevolgd van Joyce Dunnewold van 'Haal meer uit office'. De locatie was schitterend; in de Twickelschuur van Erve Hondeborg in Zenderen. De voormalige koeienschuur is omgetoverd tot een prachtige vergaderruimte, waar je in alle rust en afzondering een vergadering, training, workshop en andere evenementen kunt houden. Ook is het een officiële trouwlocatie. Erve Hondeborg wordt in 1333 voor het eerst in de boeken genoemd.  

workshop Outlook

Na het welkomstwoord van de regiobestuurder Hermien en de felicitaties en de overhandiging van een attentie aan Anja Smelt die al 5 jaar NVD-lid is, gingen we aan tafel. Het heerlijke Italiaanse buffet werd verzorgd door cateraar 'De Twentse Pot'. Daarna ging Joyce Dunnewold van 'Haal meer uit Office' met ons aan de slag met de informatieve workshop over Outlook.  Een professional in alles wat te maken heeft met programma’s van Microsoft. Als secretaresse werk je veel met Outlook, maar als je dacht dat je alles al van dit programma wist… think again! De zaal ging geregeld van ‘’aah’’ en ‘’ooh’’ en gelach, omdat Joyce geregeld gebruik maakte van voorbeelden die erg herkenbaar waren voor de meesten. Alle foefjes en trucjes werden uitgebreid doorgenomen en besproken. Iedereen was weer op de hoogte, zodat iedereen weer vol goede moed en ideeën aan een nieuwe werkdag kon beginnen. Tenslotte werd het woord gegeven aan de Hazel Huls, zij vertelde over de mogelijkheden die Erve Hondeborg allemaal biedt.  
We kijken terug op een geslaagde avond!

De studentes Ruth en Maréll van de versnelde opleiding Managementassistent van het ROC van Twente hebben deze keer het verslag verzorgd.

Sponsoren


 

Haal meer uit Office