ONLINE LEREN: nu 3 maanden gratis!

ONLINE LEREN: nu 3 maanden gratis!

Het bestuur heeft op de NVD-begroting voor 2018/2019 een bedrag opgenomen voor 'opleidingen' met de bedoeling een opleiding te faciliteren voor onze (nieuwe) leden.
 

NCOI Online Academy

Via Schoevers kwamen wij in contact met Tom Bos, directeur van de NCOI Online Academy. Hij deed ons een mooi voorstel, passend binnen ons budget.

Voor de professional van nu, is het belangrijk om continu te blijven bijleren.
Waarom eigenlijk? Nederland is een kenniseconomie. Dat betekent dat een belangrijk deel van onze economische groei komt uit kennis. Daarom is het essentieel dat we continu blijven leren om deze kennis op peil te houden en zelfs te vergroten. Maar dat gaat niet lukken als we na ons 22e stoppen met bijleren.

De laatste jaren is dit belangrijker geworden dan ooit. Door de snelle technologische ontwikkelingen van nu, veranderen onze banen. Veel van onze taken kunnen worden geautomatiseerd, waardoor we meer ruimte hebben om verder te kijken.

Blijven bijleren
Ook bij de NVD vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en blijft groeien in je functie. Daarom zorgen wij ervoor dat jij 3 maanden op kosten van de NVD alle trainingen van de Online Academy kunt volgen (vanaf 1 april 2019).

Wanneer kan ik een Online Academy-training doen?
Het werkt zowel op pc, tablet als mobiel. Hierdoor kun je Online Academy-trainingen doen waar en wanneer je maar wilt. Bijvoorbeeld: onderweg, tijdens het wachten, even tussendoor, aan het einde van de werkdag, thuis op de bank.

De trainingen duren circa 10 minuten per dag en zijn hierdoor makkelijk te integreren in je leven. Of je nou een training 'het nieuwe werken' volgt of 'programmeren in Java' of een van de vele andere beschikbare trainingen (meer dan 190).

Je kunt iedere online training, webinar of podcast uit het Online Academy aanbod volgen binnen deze 3 maanden. We adviseren 1 à 2 trainingen tegelijk te volgen, om focus te houden op die onderwerpen en na afronding verder te gaan met de volgende training maar je kan er ook meerdere tegelijk volgen.

Zie hier het volledige aanbod.
 

Voor wie? Wat te doen?


Ben je lid van onze vereniging en wil je gebruik maken van de mogelijkheid om vanaf 1 april 2019, 3 maanden lang online de meest uiteenlopende trainingen te volgen? Meld je dan aan via de button bovenaan deze pagina! Wij vragen je akkoord te gaan met het privacystatement. Vervolgens geven wij jouw gegevens door aan de Online Academy waarna jij je persoonlijke inloggegevens ontvangt en aan de slag kunt vanaf 1 april 2019 (en nee, dit is geen grap).

Ben je geen lid maar wil je wel gebruik maken van deze prachtige mogelijkheid, meld jezelf dan eerst aan als lid van onze vereniging via dit formulier en meld je daarna aan voor de online training via de button op deze pagina.

LET OP: schrijf je in voor 29 maart! Het online leren start op 1 april 2019.

Wij wensen je heel veel leerplezier.

Een hartelijke groet,
namens het NVD-bestuur


Annelies Bessels
voorzitter

 

Contactpersoon

Heb je vragen? Mail ze aan Annelies Bessels.


 

Schoevers

Sponsoren

Schoevers
NCOI Online Academy