Regionale TOP-avond - Code Rood

Regionale TOP-avond - Code Rood

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag op 9 november a.s. een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt wordt, dient deze TOP-dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.

Het thema van ons TOP-traject 2019 is 'Code Rood'.

Workshop

“Code-Rood”
Wat zijn de effecten van stress, spanning en verschillende gebeurtenissen op het lichaam? Met behulp van sprekende praktijkvoorbeelden wordt duidelijk wat de gevolgen kunnen zijn voor interacties en voor je persoonlijke functioneren. Enkele vragen die worden behandeld: Wat doe ik met signalen van stress en hoe herken ik deze? Wat kan ik wanneer ik onder stress sta? Ben ik in staat om rust te vinden in iedere uitdagende situatie? Tijdens de training ‘Code-Rood’ zul je ontdekken hoe je spanningen kunt trotseren en situaties kunt overkomen. 

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier. Je kunt je aanmelden via de website.
 

Workshopleider

Maduro Training & Consultancy (MTNC)
Vanuit een passie voor mensen gaat Leroy Maduro van Maduro Training & Consultancy (MTNC) aan de slag in uiteenlopende branches en situaties. Het doel? Het vergroten van de weerbaarheid van mensen. Daarvoor is MTNC, een Zwols familiebedrijf dat in de huidige vorm sinds 2016 bestaat, het juiste adres.
Voor MTNC is het belangrijk dat trainingen aansluiten bij een organisatie, diens omgeving en cultuur. De kennis en/of aangeleerde handvatten moeten praktisch toepasbaar zijn.
Veel initiatieven om mensen weerbaarder te maken werken niet in de praktijk. Op basis van onderzoek en met behulp van praktijkervaren en kundige trainers, is MTNC tot de optimale trainingsformule gekomen waar iedereen mee geholpen is! 

Leroy Maduro
mtnc_logo

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Locatie Diner Thuis

‘Het best bewaarde geheim van Den Haag’ .
Besloten dineren, vergaderen en trouwen in een 19de eeuws Haags herenhuis.

We zijn te gast bij Diner Thuis. Het monumentale herenhuis is gelegen aan de Raamweg in Den Haag. De authentieke stijl van het pand ademt de sfeer uit van weleer, uit de tijd van Louis Couperus. Deze 19de eeuwse befaamde schrijver wordt beschouwd als een van Nederlands grootste romanciers. Thuis werd hij omringd door marmer, parket, houten lambrisering en glas-in-loodramen. Deze sfeer is bij Diner Thuis in ere gehouden. De stijlkamers; de Kamer en suite en de Olifantenkamer zijn volledig in deze stijl ingericht. 
 

Diner Thuis

Meer over Diner Thuis

Diner Thuis is meer dan een locatie waar u een diner, vergadering of kookworkshop kunt boeken. Door jarenlange ervaring in het 'Haagse' kan Diner Thuis meedenken om een complete evenement te verzorgen. Zij heeft met veel bedrijven contacten en eventuele (prijs)afspraken zodat zij veel tijd voor u kan besparen. Diner Thuis geeft bij ieder event passende ideeën. Ook is zij op de hoogte van de lopende exposities en evenementen waardoor zij iedere keer iets origineels kan bedenken.

Bekijk op de website wat Diner Thuis allemaal te bieden heeft.

Diner Thuis vergaderen

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid of begunstiger? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 3 september 2019.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden en begunstigers en € 30,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 045.16.46.452 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 3 september 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Sponsoren

​Maduro Training & Consultancy (MTNC)
Diner Thuis