TOP-dag Code Rood (Zuid-Holland)

TOP-dag Code Rood (Zuid-Holland)

Graag nodigen wij je uit voor de TOP-dag 'Code Rood' door Leroy Maduro op zaterdag 9 november 2019. Deze dag zijn we te gast bij Babylon Hotel in Den Haag. 

Wat gebeurt er wanneer je langdurig onder hoge druk komt te staan of misschien zelfs wel iets traumatisch hebt ervaren? Wat voor effect heeft dit op jouw lichaam en geest? Veel secretaresses en managementassistenten hebben tijdens hun werk, maar ook privé, regelmatig te maken met stress. Tijdens deze TOP-dag leren we hoe we hier goed mee om kunnen gaan. We zijn te gast in het mooie Babylon Hotel in Den Haag. De workshop wordt gedurende de dag afgewisseld met korte breaks en een overheerlijke lunch. We eindigen de dag met een drankje en een hapje. Er is dus voldoende tijd om te netwerken en gezellig bij te praten. 

Programma

09.00 uur:  inloop
09.30 uur:  ontvangst door NVD-comité 
10.00 uur:  plenaire opening TOP-dag
10.30 uur:  start workshop
11.20 uur:  pauze
11.30 uur:  vervolg workshop, eindigend met woordje Babylon Hotel
12.30 uur:  lunchbuffet en mogelijkheid tot rondleiding
13.30 uur:  start workshop
14.30 uur:  pauze met koffie, thee en een selectie van lekkernijen
14.45 uur:  vervolg workshop
15.50 uur:  plenaire afsluiting en gelegenheid tot het stellen van vragen
16.20 uur:  netwerkborrel en mogelijkheid tot bekijken andere zalen/kamer
17.00 uur:  einde van de TOP-dag

Workshop

Dankzij de workshops tijdens de regionale TOP-avonden heb je als het goed is al enige kennis opgedaan over stress, spanningen en het overkomen van verschillende gebeurtenissen, maar ben je vooral getriggerd om deel te nemen aan deze dag. Tijdens de TOP-dag maken we een verdere verdiepingsslag. Al de opgedane kennis gaan wij toespitsen op de praktijk. Want hoe zorg je ervoor dat jij als secretaresse blijft functioneren en presteren, terwijl je te maken krijgt met allerlei spanningen en emoties? Een hele relevante vraag, waarover we het gaan hebben. Je krijgt gedurende deze dag concrete tools in handen, zodat je de rust kunt vinden in iedere situatie. Niet alleen in je werk, maar ook privé. 

Wat kun je zoal verwachten:
- Nieuw inzicht in werking tussen lichaam en hersenen
- Leer je eigen grenzen beter bewaken
- Leer jouw grenzen te verleggen

Leroy Maduro

Trainer

Leroy Maduro van Maduro Training & Consultancy (MTNC) geeft vanuit een passie voor mensen trainingen en workshops voor uiteenlopende branches en situaties. MTNC is een Zwols familiebedrijf dat in de huidige vorm sinds 2016 bestaat.

Voor MTNC is het belangrijk dat trainingen aansluiten bij een organisatie, diens omgeving en cultuur. De kennis en/of aangeleerde handvatten moeten praktisch toepasbaar zijn. Veel initiatieven om mensen weerbaarder te maken werken niet in de praktijk. Op basis van onderzoek en met behulp van praktijkervaren en kundige trainers, is MTNC tot de optimale trainingsformule gekomen waar iedereen mee geholpen is! 

Locatie

Het Babylon Hotel is gelegen pal naast het centraal station. Deze landmark is sinds 1978 niet meer weg te denken uit het Haagse straatbeeld. Vanuit restaurant The Living Room op de 1e verdieping heb je een schitterend uitzicht over het Haagse bos en verwonder je jezelf over het feit dat je zó tot rust kunt komen midden in een drukke stad! Het hotel is uitstekend bereikbaar met de auto vanaf de snelwegen A4 en de A12 en je kunt er prima parkeren in de Q-Park garage New Babylon (met navigatie te bereiken via Prinses Irenestraat 1). Bij 24 uur of langer kun je een betaalkaart via het hotel kopen, waardoor je van 20% korting geniet. Dankzij haar ligging is het natuurlijk ook perfect bereikbaar voor de gasten die met het OV komen en zit je op maximaal 8 minuten loopafstand van het leuke centrum, vol met cultuur, historie, shops en horeca.

babylon
babylon2

Kosten en inschrijven

De eigen bijdrage voor deze dag bedraagt € 35,-- voor leden/begunstigers en voor gasten € 45,--. Betaling loopt via iDeal. Na ontvangst van de betaling is je aanmelding pas definitief. Mocht betaling via iDeal niet lukken, dan het bedrag s.v.p. overmaken op rekeningnummer NL05ABNA042.10.78.634 t.n.v. Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen in Gorinchem o.v.v. je naam en de datum van deze TOP-dag. 

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies een van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers voorrang krijgen. De aanmelding sluit op 1 november 2019.

Wil je een kwitantie van deze bijeenkomst? Geef dit dan aan op het formulier. Wij zorgen er dan voor dat je de kwitantie per mail ontvangt. 

Bij afmelding na 1 november en bij no-show vindt er geen restitutie van de eigen bijdrage plaats. Dit geldt ook voor gasten. 

Kom kennismaken met de NVD

Directiesecretaressen en managementassistenten die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. 

Contactpersonen

De organisatie van deze dag is in handen van:

TOP-traject (workshop)
Ninotchka Tilburgs, 06-55762444 en Elise Bloem, 06-21712105

Organisatie van de TOP-dag (locatie) 
Ella van Zaal, 06-48829211 en Jolanda Bronsvoort (bestuur), 06-29751916 

Overnachten

Kamers kunnen geboekt worden voor € 119,-- per kamer per nacht voor 1 persoon inclusief ontbijt/city tax en voor € 129,-- voor twee personen inclusief ontbijt/city tax. Dit tarief geldt voor zowel eventueel de 8e als de 9e en in plaats van een standaard kamer bieden ze tevens een upgrade naar een superior kamer t.w.v. € 30,-- per kamer. 

Wil je reserveren? Mail dan naar en vermeld hierbij de gewenste datum, je naam, telefoonnummer en het aantal personen. 

Sponsoren

Maduro Training & Consultancy
Babylon Hotel Den Haag