Skyboxarrangement Eredivisie PEC-Zwolle Vrouwen - ADO Den Haag Vrouwen

Skyboxarrangement Eredivisie PEC-Zwolle Vrouwen - ADO Den Haag Vrouwen

Half december werd het regioteam benaderd door onze begunstiger Lumen Hotel & Events uit Zwolle met een uniek aanbod voor de NVD: een ‘skybox arrangement’ op vrijdagavond 8 februari a.s.. Vanuit een 'eigen' skybox gaan wij de eredivisie vrouwenvoetbalwedstrijd PEC-Zwolle – ADO Den Haag zien. Het is een mooie opmaat richting het WK-Vrouwenvoetbal dat in juni a.s. van start gaat en heel Nederland misschien weer oranje kleurt. Mogelijk heb je contacten in Zwolle en zou je elkaar graag eens persoonlijk willen ontmoeten. Dit is de perfecte gelegenheid!
 

Programma

17.00 uur          Inloop bij Lumen Hotel & Events
17.30 uur          Welkom door regiobestuurder en Lumen Hotel & Events
17.40 uur          Korte rondleiding Lumen en stadion
18.00 uur          Aankomst skybox, diverse sprekers, o.a. Mariska Kogelman, teammanager PEC-Zwolle vrouwen
18.30 uur          Hapjesbuffet 
19.30 uur          Wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – ADO Den Haag Vrouwen
21.15 uur          Afsluiting

Locatie

Lumen Hotel & Events in Zwolle is het alles-in-één evenementencomplex gevestigd in het MAC3PARK stadion, thuishaven van PEC Zwolle. Met 28 multifunctionele zalen, een viersterren hotel met 125 hotelkamers en een toprestaurant onder één dak biedt Lumen volop mogelijkheden voor overnachten, dineren en bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen.

Atrium_klein
Voorzijde

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in’ button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Let op? De aanmelding sluit op 4 februari a.s.. De speciale eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor zowel leden, begunstigers en gasten. Betaling uitsluitend via de bank op NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.

Bij afmelding na 4 februari 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'aanmelden zonder account' en vul vervolgens bij type deelnemer 'gast' in. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Hermien Deusjen, tel. 06-25 55 15 30

Sponsor

Lumen Hotel & Events