Skyboxarrangement Eredivisie PEC-Zwolle Vrouwen - ADO Den Haag Vrouwen

Half december werd het regioteam benaderd door onze begunstiger Lumen Hotel & Events uit Zwolle met een uniek aanbod voor de NVD: een ‘skybox arrangement’ op vrijdagavond 8 februari j.l.. Vanuit een 'eigen' skybox hebben wij de eredivisie vrouwenvoetbalwedstrijd PEC-Zwolle – ADO Den Haag gezien. 

Verslag van de avond

Vanavond zijn we te gast op een bijzondere locatie, namelijk bij Lumen Hotel & Events in het stadion van PEC Zwolle. Na een gastvrije ontvangst in de bar van het hotel worden we welkom geheten door regiobestuurder Hermien Deusjen en Gerika Lubbinge, Sales Coördinator bij Lumen Hotel & Events. 
Hierna krijgen we een rondleiding in het hotel door Gerika. Ze vertelt dat Lumen staat voor ‘licht’ en dit is terug te vinden in het imposante kunstwerk in de hal. Een echte eyecatcher! We vervolgen de rondleiding en Gerika laat ons de Xando eRoom (gameroom) en het sfeervolle restaurant zien.

Wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – ADO Den Haag Vrouwen
In de skybox vertelt teammanager Mariska Kogelman over de samenstelling van het voetbalteam en hoe zij in deze functie is gekomen. De wedstrijd stond  in het teken van de Teddy Bear Toss en kon rekenen op veel belangstelling. Maar liefst 4514 toeschouwers waren naar het MAC3PARK stadion gekomen. Een record voor een thuiswedstrijd van de Zwolse vrouwen.
Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we genoten van een heerlijk buffet in de (warme) skybox en hadden we alle tijd om te netwerken. Daarna naar buiten voor de aftrap van de wedstrijd.
Na 35 minuten zette speelster Babiche Roof PEC Zwolle Vrouwen op 1-0. Na nog wat spannende momenten bleef het scorebord op 1-0 staan en was de overwinning voor PEC Zwolle Vrouwen een feit. Het was een belangrijke wedstrijd, met deze positieve uitslag gingen de vrouwen van PEC Zwolle door naar de play-offs. Alle knuffels die de toeschouwers hadden meegenomen werden in het kader van de Teddy Bear Toss op het veld gegooid. Een indrukwekkend moment. Deze knuffels gaan naar goede doelen zoals het Leger des Heils, de Against Cancer Foundation en Kadera.
 

Sponsor

Lumen Hotel & Events