Alv en TOP-middag

Alv en TOP-middag

Graag nodigen wij je uit voor de algemene ledenvergadering (alv) en TOP-middag (workshop Kanban) op zaterdag 15 juni 2019 bij Corendon Village Hotel Amsterdam.

Begunstigers en gasten zijn van harte welkom deel te nemen aan het middagprogramma, dat met een gezamenlijke lunch begint en wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Programma

09.15 uur: ontvangst
10.00 uur: alv
11.00 uur: pauze
11.15 uur: vervolg alv
12.30 uur: lunch
13.30 uur: TOP-middag: Kanban en Marshmellow Game
14.30 uur: pauze
14.45 uur: TOP-middag: Mondriaan Game
16.00 uur: afsluiting
16.15 uur: netwerken
17.00 uur: einde

Algemene ledenvergadering (alv)

Wij ontvangen je graag om 9.15 uur en starten om 10.00 uur met de alv. Wij vragen jouw akkoord op financiële zaken en stellen aan je voor: Ingrid Geul, Julia van der Muuren en Reineke Wels voor respectievelijk de vacatures van voorzitter, regiobestuurder Noord-Brabant en bestuurder pr&c. Jouw stem is van belang
We nemen afscheid van Annelies Bessels (voorzitter), Marsha Luijten-de Jong (regiobestuurder Noord-Brabant) en Janneke Welvaart (regiobestuurder Utrecht). Jolanda Bronsvoort, vicevoorzitter en voorzitter Annelies Bessels geven een toelichting op de stand van zaken.
De stukken voor deze vergadering vind je op onze intranetsite (tab alv).

Workshops

Trainingen bij Gladwell Academy kenmerken zich door een hoge mate van 1) praktijkgerichtheid, 2) een voorkeur voor ideeën boven instructies en 3) ervaringskunde. Wat je bij een training door Gladwell opsteekt, moet je kunnen gebruiken in je werk. Ze hebben oog voor het specifieke werk dat de deelnemers doen. Oog voor wat zij, en hun organisatie, nodig hebben om optimaal samen te werken. Zo haalt iedereen maximaal leerrendement uit de programma’s.

Workshop 1: Kanban & Marshmellow Game
Kanban is al jaren een begrip in de auto-industrie en andere sectoren die met grote logistieke uitdagingen te maken hebben. Door de groeiende belangstelling voor Agile (flexibiliteit) en Lean (efficiëntie), wordt Kanban nu ook steeds vaker in de IT service-industrie toegepast. De werkwijze kan zowel voor productiebedrijven als voor kenniswerkers veel betekenen. Het is een toegankelijke, manier om bedrijfsprocessen geleidelijk aan te veranderen en te optimaliseren.
 
Workshop 2: Leren door te doen: Mondriaan Game
Door simpelweg te doen krijg je een spiegel aangereikt om onderlinge samenwerking te versterken. Gladwell Academy faciliteerde de Mondriaan challenge, een serious game ter simulatie van een big room planning (PI-event). Serious games bieden een experimentele leeromgeving waar je diverse rollen kunt aannemen, echte beslissingen neemt en mogelijke toekomstige resultaten van acties ontdekt.
Het doel van de Mondriaan challenge is het creëren van een galerij aan unieke Mondriaans. 

De trainers

Simon de Graaf heeft een mastertitel in Organisatiewetenschappen en een bachelor in Psychologie (Vrije Universiteit Amsterdam). Daarnaast is hij gecertificeerd Scrum Master (PSM II), SAFe Program Consultant (SPC) en Agile Coach. Door te werken als (gekwalificeerd) universitair docent kan hij aantoonbaar leerdoelen ontwerpen, meten en realiseren.
Het zit in de natuur van Simon om zich onder te dompelen in een (werk)omgeving en deze zich eigen te maken. Hierdoor ervaren mensen hem als betrokken en oprecht.

Abram Janse heeft uitgebreide ervaring met het opschalen van Agile, interactieve groepstrainingen en Agile verandermanagement bij klanten wereldwijd uit zowel de private als publieke sector.
Het voornaamste doel van Abram is complexiteit binnen organisaties terug te brengen tot menselijke interacties en deze te versterken. Voor het bereiken van doelen faciliteert hij groei middels visualisaties, serious gaming, gamification en online leerplatforms. Klanten waarderen Abram het meest om zijn authentieke aanpak waarmee hij je anders laat denken en doen. Het resultaat hiervan is dat Abram beweging en tempo genereert.
 

Simon de Graaf
Simon de Graaf
Abram Janse
Abram Janse

 

Locatie

Het moderne 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam is een uniek hotelconcept. Het hotel, bestaande uit drie gebouwen, PlazaApartments en Urban, beschikt over 680 prachtige kamers en appartementen en is hiermee het grootste hotel in de Benelux. Corendon Village Hotel Amsterdam is gunstig gelegen in Badhoevedorp, nabij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Geniet van een groot aanbod aan zakelijke en vrijetijdsfaciliteiten, zoals diverse restaurants en bars, spafaciliteiten, een zwembad en fitnessruimte en 11 volledig uitgeruste vergaderzalen.
 
Parkeren / openbaar vervoer
Bij het Corendon Village Hotel is voldoende parkeergelegenheid. Deelnemers aan de alv krijgen een uitrijkaart van het hotel.
Het Corendon Village Hotel is vanaf treinstation Schiphol ook prima te bereiken met het openbaar vervoer. Met Connexxion bus 194 en 195 ben je binnen een kwartier bij het hotel.
 

Corendon Village Hotel foto 03
Corendon Village Hotel foto 02

Voor vergaderingen en evenementen ben je bij Corendon Village Hotel Amsterdam aan het juiste adres. Het hotel biedt 11 innovatieve en flexibele vergaderzalen. Functionaliteit, state-of-the-art technologie en gepersonaliseerde service gaan hand in hand. De zalen zijn naar eigen smaak op te zetten in verschillende opstellingen en bieden plaats aan maximaal 400 personen in theateropstelling en 600 personen in receptieopstelling. Dankzij de gunstige locatie dicht bij de snelweg, Amsterdam Schiphol Airport en zakelijke districten is Corendon Village Hotel Amsterdam dé ideale locatie voor (inter)nationale vergaderingen, galadiners, evenementen en congressen.

Kosten en inschrijven

De eigen bijdrage voor deze dag bedraagt € 35,00 voor leden/begunstigers en voor gasten € 47,50. Betaling loopt via iDeal. Na ontvangst van de betaling is je aanmelding pas definitief. Deelname aan de alv is gratis en uitsluitend bestemd voor leden. Neem je deel aan de alv en de lunch, dan betaal je € 25,00. 

0 ik ben lid en neem deel aan de alv (gratis)
0 ik ben lid en neem deel aan de alv en de lunch (€ 25,00)
0 ik ben lid en neem deel aan de alv, de lunch en de workshop (€ 35,00)
0 ik ben begunstiger en neem deel aan de lunch en de workshop (€ 35,00)
0 ik ben gast en neem deel aan de lunch en de workshop (€ 47,50)

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies een van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers voorrang krijgen. De aanmelding sluit op 5 juni 2019. 

Wil je een kwitantie van deze bijeenkomst? Geef dit dan aan op het formulier. Wij zorgen er dan voor dat jij je kwitantie per mail ontvangt. 

Bij afmelding na 5 juni 2019 en bij no-show vindt er geen restitutie van de eigen bijdrage plaats. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou

Directiesecretaressen en managementassistenten die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. 
 

Contactpersonen

De organisatie is in handen van NVD-regioteam Noord-Holland:
- Jolanda Bronsvoort, vicevoorzitter
- Dana Venema, regiobestuurder Noord-Holland, M 06 - 21 59 57 87

Overnachten

Wil je de avond van tevoren overnachten? Dat kan! Je kunt rechtstreeks bij Corendon reserveren. Je betaalt dan € 161,10 exclusief ontbijt per nacht. 
 

Sponsoren

Corendon Hotel Village Amsterdam
Gladwell