Samen kennisdelen, een mooie afsluiting voor 2018!

Samen kennisdelen, een mooie afsluiting voor 2018!

Bij hotel Faber in Hoogezand stond op donderdag 13 december de laatste NVD bijeenkomst in 2018 van regio Noord in het teken van samen kennisdelen en netwerken.

Verslag

Bij binnenkomst genieten de leden van een kopje koffie of thee met een lekkernij.
Ans van Kampen Wieling, regiobestuurder regio Noord, heet de aanwezigen van harte welkom en na enkele huishoudelijke mededelingen geeft zij het woord aan Frank Faber.

Introductie en rondleiding
De gasten worden hartelijk welkom geheten door Frank Faber. Hij vertelt dat hotel Faber sinds 1901 een familiebedrijf is en al 4 generaties in handen van de familie Faber. In het kort vertelt hij over de historie van het hotel ondersteund door een powerpoint-presentatie. Het hotel is met zijn centrale ligging zeer geschikt voor zowel een zakelijk als een toeristisch verblijf, o.a. varen over het Zuidlaardermeer, een fietstour in de omgeving of een bezoek aan Groningen, de bruisende studentenstad, de Martinitoren, de Grote Markt of winkelen in de gezellige binnenstad.

In de stijlvolle en rustieke café-lounge kan de dag ontspannend worden begonnen voordat een actieve dag van start gaat. Het hotel beschikt over een stijlvolle en rustieke café-lounge, heeft 18 comfortabele hotelkamers, een grand café á la carte restaurant; sfeervolle vergader-zalen, voorzien van audiovisuele middelen; een cateringservice en kegelbanen.

Frank Faber verzorgt een rondleiding door het hotel, vervolgens staat er een Italiaans buffet voor ons klaar. Na deze smaalvolle onderbreking zijn we bij het thema van deze avond aangekomen, t.w. Kennisdelen en netwerken.

Samen kennisdelen en wensen voor 2019
De aanwezigen worden in 2 groepen verdeeld en krijgen de opdracht om tips en tricks uit te wisselen. Tevens dienen de leden hun wens voor 2019 op te schrijven. Door middel van kaarten met vragen wordt een aanzet gegeven voor eventuele onderwerpen. De groepen krijgen een flipover-vel om de tips en tricks te noteren, deze worden aan het einde van de bijeenkomst gedeeld met de andere groep. Al snel worden de tips en tricks over en weer gedeeld, al dan niet met de vragenkaarten. Er is geen gebrek aan onderwerpen.

Nadat de aanwezige kennis, handige apps en de wensen voor 2019 zijn gedeeld, bedankt Martha namens het regioteam iedereen voor hun komst en wenst allen aanwezigen fijne feestdagen en een goed en gezond 2019!
 

Sponsoren

Hotel Faber