'Internal audit, voor jou ook een schemergebied?'

'Internal audit, voor jou ook een schemergebied?'

“Internal audit, voor jou ook een schemergebied? Niet meer na onze workshop “internal audit”. Jamal Ramli legt in een interactieve workshop uit wat “internal audit” inhoudt en hoe jij als management ondersteuner van waarde kunt zijn bij een audit.

Het programma

17.30 uur: inloop en ontvangst
18.15 uur: welkomstwoord regiobestuurder NVD
18.20 uur: presentatie en rondleiding locatie
19.00 uur: buffet
20.00 uur: workshop
21.30 uur: netwerken
22.00 uur: einde

jamal

Jamal over de workshop

“Controle, advies, materialiteit, juistheid, volledigheid, functiescheiding en ik kan zo nog wel even doorgaan. Ben je al afgehaakt? Dat is niet nodig. Dit zijn zomaar enkele termen die ik waarschijnlijk dagelijks in de praktijk hanteer, zonder daar ook maar al te lang bij stil te staan. Vakjargon, zoals zoveel beroepen die kennen. En doorgaans in het Engels vanwege het internationale karakter van mijn werkgever. Maar achter deze droge termen schuilt een bijzonder leuk vakgebied, de Internal Audit. Wat het nog specialer maakt is als dit vakgebied mag worden uitgeoefend op internationaal niveau, waarbij verschillen in culturen daar ook nog eens doorheen fietsen. Verwacht geen droge terminologie of theoretische definities maar voorbeelden uit de praktijk. Ik zal jullie aan de hand van enkele praktijkervaringen meenemen in het vak van Internal Audit met daarbij ook een inkijk hoe de management assistent van waarde kan zijn voor de internal auditor".

De locatie


Inntel Hotels Zaandam: ‘Een moderne kijk op de Zaanse historie’
Ons unieke hotel laat haar gasten kennis maken met de rijke historie van de Zaanstreek. Inntel Hotels Zaandam biedt 160 stijlvolle kamers, vergader- en feestfaciliteiten tot 350 personen en brasserie-restaurant Puur Saen. Voor ontspanning kunnen de hotelgasten terecht in de wellness met zwembad, Life Fitness, sauna en stoombad.
 
Kamers
Alle 160 hotelkamers geven een kijkje in de Zaanse historie in een moderne design setting. Onze hotelgasten proeven de smaken die in de Zaanstreek groot zijn geworden, ervaren hoe de arbeiders de smaken produceerden, hebben uitzicht op de fabrieken die langs de Saen staan en ontmoeten de grondleggers die dit alles hebben opgericht, kortom de historie van het Zaans industrieel erfgoed.
 
Meeting & Events
Met de komst van de stoommachine ontwikkelden de grote industrieën zich in de Zaanstreek. Er kwamen hele fabriekswanden langs de Saen. Zo ontstonden er prachtige pakhuizen met schitterende namen zoals De Adelaar, De Vrede, Phenix en de Zwaardemaker. Vele van de pakhuizen zijn nog steeds te bewonderen langs de Saen. De sfeer van toen en nu kan geproefd worden in onze zalen.

De 7 moderne vergaderzalen, met een historische industriële setting, hebben een rustige ligging met ruim daglicht, goede akoestiek en hoge plafonds. De zalen hebben flexibele zaalopstellingen waardoor diverse gewenste groottes gecreëerd kunnen worden. De moderne vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en Wifi. Door de ideale ligging direct naast het station van Zaandam is de locatie goed bereikbaar met openbaar vervoer.
 

Kosten en inschrijven

Ben je NVD lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 8 november 2017.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteunerss die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL40 ABNA 0451 6465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 8 november 2017 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon

Contactpersonen voor deze bijeenkomsten zijn:
- Lieke Glaudemans
- Betty Offermans
 

Sponsor

Inntel Hotels Zaandam