Be the change and sparkle at the office

Be the change and sparkle at the office

We zijn te gast bij Bierfabriek Almere waar Martine de Troije van SPARKLE. Training & Coaching een interactieve workshop verzorgt.

Programma

17.30 uur: ontvangst
18.00 uur: welkomstwoord regiobestuurder NVD
18.05 uur: diner
19.00 uur: presentatie en rondleiding locatie
19.15 uur: 1ste deel workshop
20.15 uur: pauze
20.30 uur: 2de deel workshop
21.30 uur: netwerkborrel
22.00 uur: einde bijeenkomst

sparkle T-C-pink

Be the Change, jouw rol in een veranderende wereld

Tijdens deze interactieve workshop door Martine de Troije van SPARKLE. Training & Coaching gaan we de sleutelrol van de managementondersteuner in een veranderende wereld onder de loep nemen.
Over tijd- en energiemanagement heb je vast al veel gehoord en geleerd, maar dit gaat verder. Dit gaat over cultuur. Over ‘verander de wereld, begin bij jezelf’. Je weet wel, die open deur. Maar hóe dan?! Hoe kun je je in jouw sleutelrol in een organisatie zo inzetten, zodat jij alle lagen in de organisatie met elkaar weet te verbinden. En er zelf energie uithaalt. En inspiratie. En voldoening.

Na de energyboost die SPARKLE. heet, sta jij in je kracht en voel je de verbinding met je werk, je dromen en je doelen. Je bent energiek, je straalt, je maakt bewuste keuzes. Namelijk die keuzes die goed zijn voor jóu. En daarmee ook voor jouw omgeving. En je realiseert je dat jij – en alleen jij – elke dag in de hand hebt hoe je dag verloopt.
 
Geef je over en laat je verrassen. Be ready for magic and sparkles. Heel veel sparkles!
 

Logo bierfabriek

De locatie

We zijn deze avond te gast bij De Bierfabriek Almere. In hartje centrum, in Apollo Hotel City Centre Almere.

Bierfabriek is brouwerij, restaurant en café in één. We brouwen ons eigen bier, serveren boerderijkip van de houtskool BBQ en draaien funky muziek. Dat jij je thuis voelt, vinden we het allerbelangrijkst. En daarom mag je ons bier zelf tappen, het kippetje met je handen eten en de pindaschillen op de grond gooien.

Kosten en inschrijven:

Kosten en inschrijven:
Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 5 oktober 2017.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
directie- en managementondersteunerss die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL40 ABNA 0451 6465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 5 oktober 2017 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is: Babs Le Blanc, M 06 – 12 74 58 75

Sponsoren

SPARKLE. Training & Coaching
Apollo Hotel Almere City Centre