Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt zal worden, dient deze dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.

De landelijke TOP-dag vindt plaats op 11 november 2017. Noteer deze datum dus ook alvast in je agenda. Het onderwerp is:

Projectassistent, pak je rol!

Het TOP-traject wordt verzorgd door Sherpas Prõyects

Secretaresses worden steeds belangrijkere spelers in projecten! Hierbij worden duidelijk andere kwaliteiten en competenties gevraagd. Diverse onderwerpen komen vanavond aan bod. De aanpak is praktisch, interactief en met humor.
Mis deze bijeenkomst niet.

Programma

17.30 uur Ontvangst met een drankje en hapje
18.00 uur Welkomstwoord regiobestuurder
18.15 uur Welkomstwoord en rondleiding locatie
18.45 uur Diner / buffet en mogelijkheid tot netwerken
19.45 uur Start workshop
21.15 uur Afsluiting met koffie/drankje
21.45 uur Einde bijeenkomst
 

Workshop


Uitgangspunt
Er is een nieuwe uitdagende rol; de project-assistent. Als project-assistent heb je een onmisbare rol bij het uitvoeren van projecten binnen organisaties. Je zorgt er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het resultaat behaald wordt. Een hele uitdaging die vraagt om risico’s aangaan, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen.

Voor uitgebreide informatie over leerdoelen, onderwerpen en programma workshop, klik hier.

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je op 18 september verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier. Je kunt je aanmelden via de website.

De regionale avonden worden verzorgd door: Sherpas Prõyects
Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's.

Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent en diverse blogs en columns.

Onze trainer voor de regionale TOP-avonden is Peter Vos.

Peter Vos
Logo Sherpas Pr§yect

De locatie

Het 4-sterren Corendon Vitality Hotel Amsterdam is centraal gelegen in Amsterdam Nieuw-West, op korte afstand van het Amsterdamse stadscentrum. Door de perfecte aansluiting op het Amsterdamse tram- en metronetwerk en de gunstige locatie zijn zowel station Amsterdam Centraal, luchthaven Schiphol en Amsterdam RAI binnen handbereik.
 
Het duurzame Corendon Vitality Hotel Amsterdam beschikt over 263 kamers en suiters, een modern restaurant en eigentijdse bar, een 24-uurs lobby-shop en een luxe city spa. Daarnaast beschikt het hotel over 4 volledig uitgeruste vergaderzalen. Deze efficiënte ruimtes zijn modern ingericht en bieden volop daglicht. Onze AY vergaderzalen zijn tevens samen te voegen voor een borrel of receptie voor maximaal 100 personen. Voor een unieke ervaring kunt u terecht in de spectaculaire 737 Suite. Deze bijzondere suite beschikt over een originele Boeing 737 cockpit en is exclusief af te huren voor vergaderingen en evenementen. In de 737 Suite kunt presentaties geven in het vliegtuig, efficiënt vergaderen in de boardroom en vliegen in de officiële flight simulator onder begeleiding van een instructeur. Tevens kan er in de suite genoten worden van een unieke private dining ervaring.    
 

Kosten & aanmelden

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 10 september 2017.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'aanmelden zonder account’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 25,- voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL40 ABNA 0451 6465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 10 september 2017 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Noteer 11 november ook alvast in je agenda!

Contactpersoon

Contactpersoon voor deze avond is: Lieke Glaudemans.

Sponsoren

Corendon
Sherpasproyects