Workshop Gelukskunde door Mirjam Spitholt

Workshop Gelukskunde door Mirjam Spitholt

Wat is dat nu weer voor een vage term, hoor ik jullie denken.
Toch is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat liefde en geluk voor mensen het grootste goed is dat er is.
Wist je dat slechts 10% van je geluksgevoel bepaald wordt door omstandigheden, 50% is erfelijk (hoe keken je ouders naar de wereld en alles wat er in hun leven gebeurde?). Het goede nieuws is dat 40% van je geluksgevoel maakbaar is.Laat ik mij nu gespecialiseerd hebben in die laatste 40%!

Programma

17.30 uur             Ontvangst
18.00 uur             Welkomstwoord regiobestuurder Cindy Romczyk
18.15 uur             Welkomstwoord Boode Bathmen
18.30 uur             Start workshop Gelukskunde door Mirjam Spitholt
19.45 uur             Buffet met aansluitend rondleiding Boode 
21.00 uur             Einde bijeenkomst

Workshop Gelukskunde

Mirjam Spitholt onthult in een workshop een paar van deze geheimen of beter gezegd, zij herinnert je eraan.
Want diep van binnen weten we alles al maar op de een of andere manier hebben we de neiging dit te vergeten.
Onderwerpen als: 'Wie ben ik eigenlijk (niet alleen je lijf of je gedachten). Hoe saboteer ik mijn eigen geluk? Waarmee kan ik vandaag nog beginnen om mijn geluksgevoel te vergroten.' Onderzoek heeft aangetoond dat praten over geluk, lezen over geluk; er bewust mee bezig zijn een groot positief effect hebben op je geluksgevoel.

De NVD stelt jullie in de gelegenheid om dit cadeau voor jezelf uit te pakken, grijp deze kans! Het belooft een avond te worden die verbindt, aanraakt en herinnert, middels de nodige humor en emotie.

Ik, Mirjam Spitholt, zal jullie brengen naar de plek waar geluk en liefde woont daar verheug ik mij enorm op.
Laat je inspireren en verrassen, wees nieuwsgierig: BE PRESENT!

16054-Boode-Brasserie-044

Boode in Bathmen

Boode in Bathmen is trendy en sfeervol! De inrichting is een vrolijke mix van stijlen met invloeden uit de jaren 70, oude materialen, hip & design. Een prachtige muurschildering, gekke teksten op het plafond en oude kookboeken in de kast. Er zijn ook leuke tegenstellingen, design stoelen en leren fauteuils, hippe hanglampen en oude bureaulampen, statig ingedekte ronde tafels met wit linnen en oude houten tafels of zelfs marmeren tafelbladen. Een geweldige plek om elkaar te ontmoeten en te genieten van hippe wereldse gerechten, bereid met biologische- en streekproducten. 

In een prettige sfeer vergaderen, events, catering op locatie of een spetterend bedrijfsfeest vieren? Boode bij Deventer biedt bedrijven en organisaties dat wat u zoekt. Makkelijk bereikbaar vanaf de A1, parkeren voor de deur, midden in het groen. Er helemaal uit dus. Eens iets anders dan anders? Origineel, fris en eigentijds. Boode innoveert continu en verrast haar relaties keer op keer. Met een hoog serviceniveau dat u ook zal verrassen. Capaciteit : 24 tot 2400 personen
 
Boode in Bathmen: brasserie, uitgaan, catering, trouwen en bedrijfsbijeenkomsten! 
 

Kosten en inschrijving

Je kunt je aanmelden via de ‘schrijf je in’ button op de website. De aanmelding sluit op 24 november a.s.. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op
NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.
Bij afmelding na 24 november a.s. en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten. Contactpersoon voor deze avond is Cindy Romczyk, tel. 06 - 13472799

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directie- en managementondersteuners die lid willen worden zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina.Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Sponsor

naamloos