Datalekken? Draai de kraan dicht!

Datalekken? Draai de kraan dicht!

Een belangrijk mailtje sturen naar de verkeerde persoon. Of even iemand de weg wijzen terwijl gegevens van een klant op je scherm staan. Oeps! Het lijken onschuldige ‘foutjes’ maar het zijn echte datalekken, die kostbaar blijken als ze worden opgemerkt. Boetes kunnen vanaf mei 2018 oplopen tot miljoenen euro’s als de zogenaamde ‘GDPR’ (General Data Protection Regulation) van kracht wordt. Niet zo gek dat dit organisaties groot en klein angst inboezemt.
 
Sigmax helpt bedrijven zich klaar te maken voor deze nieuwe Europese privacywetgeving. In een inspirerende, interactieve sessie neemt een expert van Sigmax je mee in de risico’s, wat organisaties moeten veranderen en krijg je tips waarmee jij en je collega’s direct aan de slag kunnen.

Programma

17.30 uur              Ontvangst
18.00 uur              Welkomstwoord regiobestuurder Cindy Romczyk
18.15 uur              Welkomstwoord Sigmax
18.30 uur              Start workshop Datalekken? Draai de kraan dicht! 
19.45 uur              Buffet en mogelijkheid tot netwerken
 21.00 uur             Einde bijeenkomst

Sigmax-Capitool-13

Sigmax

Software en ICT voor een veranderende wereld
Kijk om je heen, de wereld is aan het veranderen en breekt met oude gebruiken. De wereld digitaliseert. In die wereld kunnen bedrijven niet zonder ICT. En wijzelf ook niet langer. Na de introductie van de personal computer en de smartphone staan we voor de volgende stap in de digitale evolutie: overal en altijd ‘connected’, via welk device dan ook. Dit gaat niet vanzelf. De beste software en ICT creëren de nieuwe realiteit, maar de mens bepaalt het verschil. Wij bieden professionals de beste technologie, ongeacht locatie of platform. Onze pay-off ‘Empowering professionals everywhere’ drukt onze toewijding hierin uit. Het zorgt ervoor dat we organisaties klaar laten zijn voor de veranderende wereld.

Capitool 13 is een indrukwekkend gebouw en ontworpen door Architectenbureau Paul de Ruiter. Het bureau is er in geslaagd een gebouw te creëren dat niet alleen fraai oogt, maar ook bijzonder duurzaam is. Intelligente klimaatoplossingen garanderen een aangenaam binnenklimaat en leveren tegelijk een energiebesparing op. Ook is er een prachtig open atrium.

Kosten en inschrijving

Je kunt je aanmelden via de ‘schrijf je in’ button op de website. De aanmelding sluit op 27 oktober a.s.. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op
NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.
Bij afmelding na 27 oktober a.s. en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten. Contactpersoon voor deze avond is Cindy Romczyk, tel. 06 - 13472799

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directie- en managementondersteuners die lid willen worden zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina.Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Sponsor