Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt zal worden, dient deze dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.
De landelijke TOP-dag vindt plaats op 11 november 2017. Noteer deze datum dus ook alvast in je agenda. Het onderwerp is:

Projectassistent, pak je rol!  

Het TOP-traject wordt verzorgd door Sherpas Prõyects.

Secretaresses worden steeds belangrijkere spelers in projecten! Hierbij worden duidelijk andere kwaliteiten en competenties gevraagd.
Diverse onderwerpen komen vanavond aan bod. De aanpak is praktisch, interactief en met humor. Mis deze bijeenkomst niet.

Programma

17.30 uur              Ontvangst met een drankje en hapje  
18.00 uur              Welkomstwoord regiobestuurder
18.15 uur              Welkomstwoord en rondleiding locatie
18.45 uur              Diner / buffet en mogelijkheid tot netwerken
19.45 uur              Start workshop
21.15 uur              Afsluiting met koffie/drankje
21.45 uur              Einde bijeenkomst

Workshop

Uitgangspunt
Er is een nieuwe uitdagende rol: de projectassistent. Als projectassistent heb je een onmisbare rol bij het uitvoeren van projecten binnen organisaties. Je zorgt er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het resultaat behaald wordt. Een hele uitdaging die vraagt om risico's aangaan, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen.

Voor uitgebreide informatie over leerdoelen, onderwerpen en programma workshop, klik hier.

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je op 27 september verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier. Je kunt je aanmelden via de website. 

De regionale workshops worden verzorgd door:

Sherpas Prõyects
Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.
Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's.
Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent en diverse blogs en columns.

Onze trainer voor regionale TOP-avonden is Peter Vos.

Sherpas logo
Peter Vos

Locatie

Kasteelhoeve De Grote Hegge is gelegen aan de oevers van de Maasplassen in het witte stadje Thorn. Een idyllische plek, omgeven door natuur. Bijna ondenkbaar dat de Grote Hegge op 5 minuten van de A2 Eindhoven/ Maastricht gesitueerd is.
De Grote Hegge is een unieke evenementenlocatie voor uw huwelijk, privé evenement of zakelijke bijeenkomst. Een van onze fantastische zalen, of de gehele kasteelhoeve worden volgens uw specifieke wensen ingedeeld, en klaargezet.

GROTE HEGGE 1

Kosten en aanmelden

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 17,50 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Je dient bij aanmelding je bijdrage over te maken op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Meld je voor 18 september a.s. aan voor deze regionale TOP-avond via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina en noteer 11 november ook alvast in je agenda! Bij afmelding na 18 september en bij no-show, vindt geen restitutie plaats!
 
Voor meer informatie over deze training zoek je contact met:
Ninotchka Tilburgs, M 06 - 55 76 24 44

Kom kennismaken met de NVD; misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie en managementondersteuners die de intentie hebben lid te worden, zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Aanmelden kan via de  'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'aanmelden zonder account’.
Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersonen

Onze contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn:
Ninotchka Tilburgs: 0655 762 444 en
Meijke van Noorden: 06-38 64 62 48

Sponsoren

Sherpas Prõyects
Estate Management Group