Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond regio Noord op 14 september 2017
In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt zal worden, dient deze dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.
De landelijke TOP-dag vindt plaats op 11 november 2017. Noteer deze datum dus ook alvast in je agenda. Het onderwerp is:

 

Projectassistent, pak je rol!  

Het TOP-traject wordt verzorgd door Sherpas Prõyects.

Secretaresses worden steeds belangrijkere spelers in projecten! Hierbij worden duidelijk andere kwaliteiten en competenties gevraagd. Diverse onderwerpen komen vanavond aan bod. De aanpak is praktisch, interactief en met humor. Mis deze bijeenkomst niet.

Programma

17.30 uur        Ontvangst met een drankje en hapje 
18.00 uur        Welkomstwoord regiobestuurder Geke Wijma
18.15 uur        Welkomstwoord en rondleiding locatie
18.45 uur        Diner / buffet en mogelijkheid tot netwerken
19.45 uur        Start workshop
21.15 uur        Afsluiting
21.45 uur        Einde bijeenkomst

Workshop

Uitgangspunt
Er is een nieuwe uitdagende rol; de project-assistent. Als project-assistent heb je een onmisbare rol bij het uitvoeren van projecten binnen organisaties. Je zorgt je er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het resultaat behaald wordt. Een hele uitdaging die vraagt om risico’s aangaan, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen.

Voor uitgebreide informatie over leerdoelen, onderwerpen en programma workshop, klik hier.

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je op 14 september aanstaande verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier. Je kunt je aanmelden via de website.

De regionale avonden worden verzorgd door:

Sherpas Prõyects
Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.
Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's.
Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent en diverse blogs en columns.

Onze trainer voor de regionale TOP-avonden is Peter Vos.

Peter Vos

Locatie

Het 14 ha grote landgoed Nieuw Allardsoog ligt goed verborgen op het grenspunt van de drie noordelijke provincies. Een uitstekende locatie om grote en kleine bijeenkomsten tot een succes te maken. Weg van alle drukte ervaart de bezoeker hier de absolute rust en stilte van de natuur. Het landschapspark is een oase van rust, met eigen ven, bos, parkjes en weide met eigen vee. Aangrenzend liggen prachtige natuurgebieden van ’t Fryske Gea en Staatsbosbeheer. De buurtschap Allardsoog ligt heel centraal in Noord Nederland en een goed half uur rijden van de steden Leeuwarden, Groningen en Assen.
Nieuw Allardsoog biedt diverse arrangementen voor onbezorgde en perfect georganiseerde bijeenkomsten. Onze arrangementen zijn volledig verzorgd, geen extra verrassingen dus. De diverse accommodaties bieden gezellige en sfeervolle ruimte aan gezelschappen van 25 tot 400 personen. Zaalhuur is mogelijk van alleen de ruimte (u regelt alles zelf) tot volledige accommodatie (wij regelen alles voor u) en alles wat daar tussenin zit. Alle voorzieningen van restaurant, bar, binnen- en buitenverblijven staan desgewenst tot uw beschikking. Overnachten in groepslodges, gebruik van zalen en sportterreinen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Nieuw Allardsoog 1

Kosten en aanmelden

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 17,50 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Je dient bij aanmelding je bijdrage over te maken via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. TOP-avond, je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 7 september 2017 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Meld je voor 7 september 2017 aan voor deze regionale TOP-avond via de ‘schrijf je in’ button en noteer 11 november ook alvast in je agenda!
 
Bij afmelding na 7 september 2017 en bij no-show, vindt geen restitutie plaats! 
Voor meer informatie over deze training zoek je contact met: Geke Wijma, (06) 38 20 51 32

Kom kennismaken met de NVD; misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Collega directie- en managementondersteuners die de intentie hebben lid te worden, zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Aanmelden kan via de  'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’.

Contactpersonen:
Onze contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn: Martha Landman (06) 28 89 18 28 en Geke Wijma (06) 38 20 51 32.  

Sponsoren

logo Sherpas Proyects
logo nw Allardsoog