Behind the scenes: NVD in de hoofdrol

Behind the scenes: NVD in de hoofdrol

Een bijzonder bedrijfsbezoek: we weten allemaal hoe een bioscoop eruit ziet vóór het grote witte doek. Nu kunnen we letterlijk een kijkje nemen áchter de schermen. En al gebruiken ze geen ouderwetse projectoren meer in de filmkamer, het is zeker interessant te zien hoe ook in de bioscoop de digitalisering zijn intrede heeft gemaakt. Namens onze begunstiger laat Suzanne van Cuijk ons zien hoe ook een bioscooplocatie kan worden ingezet bij zakelijke evenementen.

Deze avond is exclusief voor leden/begunstigers.


Natuurlijk gaan we ook een leuke film bekijken, een soort Ladies Night voor de NVD. Welke film draait, houden we nog even geheim.

Programma

17.30 uur     Ontvangst

18.00 uur     Welkom door regiobestuurder

18.15 uur     Buffet

19.30 uur     Presentatie

20.00 uur     Film ….. verrassing!

22.00 uur     Borrel

23.00 uur     Afronding

Pathé logo

Locatie

Velen bezoeken Pathé met vrienden en familie, maar ook voor bedrijven biedt Pathé volop mogelijkheden. Je hebt onder andere de keuze uit besloten filmvoorstellingen, groepsarrangementen, cadeauvouchers of het huren van een bioscoopzaal voor diverse presentaties. Pathé heeft in Nederland 25 locaties die jaarlijks ruim 15 miljoen bezoekers verwelkomen.

Laat je onderdompelen in de wereld van de film.

Pathé VIPLounge

Kosten en inschrijving

Deze bijeenkomst is exclusief voor onze leden en begunstigers. Gasten verwelkomen wij graag op een van onze andere ‘reguliere’ bijeenkomsten. Vanaf de dag na de vorige bijeenkomst kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 21 november 2017.

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 21 november 2017 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen.


​Contactpersoon

De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Jacqueline van de Looy.

Sponsor

Pathé