Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt zal worden, dient deze dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.

De landelijke TOP-dag vindt plaats op 11 november 2017. Noteer deze datum dus ook alvast in je agenda. Het onderwerp is: 

Projectassistent, pak je rol!

Het TOP-traject wordt verzorgd door Sherpas Prõyects

Secretaresses worden steeds belangrijkere spelers in projecten! Hierbij worden duidelijk andere kwaliteiten en competenties gevraagd. Diverse onderwerpen komen vanavond aan bod. De aanpak is praktisch, interactief en met humor.

Voor deze bijeenkomst zijn wij te gast bij onze begunstiger Guldenberg Hotel & Brasserie te Helvoirt, gelegen in een unieke bosrijke omgeving die in die tijd van het jaar prachtig te noemen is! Guldenberg Brasserie gaat ons deze avond verrassen met allerlei lekkers en nog meer...

Programma

17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Welkom door regiobestuurder
18.15 uur Presentatie en rondleiding door Guldenberg Hotel & Brasserie
19.00 uur Proeverij (walking dinner)
20.00 uur Workshop
21.30 uur​ ​Gelegenheid tot netwerken onder het genot van iets lekkers
22.00 uur Einde programma

Workshop

Uitgangspunt
Er is een nieuwe uitdagende rol; de project-assistent. Als project-assistent heb je een onmisbare rol bij het uitvoeren van projecten binnen organisaties. Je zorgt er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het resultaat behaald wordt. Een hele uitdaging die vraagt om risico’s aangaan, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen.

Voor uitgebreide informatie over leerdoelen, onderwerpen en programma workshop, klik hier.

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je op 26 oktober verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier.

De regionale avonden worden verzorgd door: Sherpas Prõyects

Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's.

Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent en diverse blogs en columns.

Onze trainer voor de regionale TOP-avonden is Peter Vos .
 

Sherpas logo
Peter Vos

Locatie

Guldenberg Hotel & Brasserie is gelegen in een unieke bosrijke omgeving, omringd door 21 hectare eigen grond en direct grenzend aan Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen”. Dit is wat Guldenberg Hotel zo’n bijzonder karakter geeft. De natuurlijke omgeving biedt inspiratie voor een brainstormsessie, de rust voor een vergadering en de ruimte voor teambuildingsactiviteiten. Vanuit het hotel kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen of heerlijk genieten op het terras.

Guldenberg beschikt o.a. over 89 kamers, brasserie, bar, 12 conferentiezalen, sauna en een fitnessruimte. Buiten kan er een barbecue worden gehouden in de binnentuin of kunnen er leuke teambuildingsactiviteiten georganiseerd worden op de (sport)velden zoals een GPS-tocht of Expeditie Robinson. Tevens zijn er fietsen te huur.

Guldenberg Hotel & Brasserie ligt nabij steden als ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Naast deze gunstige en prachtige ligging is het de flexibiliteit en gastvrijheid die Guldenberg dé perfecte locatie maken voor een bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, seminar, training of teambuildingsactiviteit, Guldenberg denkt graag mee. ‘Niets is onmogelijk…’ is dan ook een vaak gehoorde kreet!

brasserie

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 19 oktober 2017.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 19 oktober 2017 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marsha Luijten-de Jong en Corinne Muurmans.

Sponsoren

Sherpas proyects
Guldenberg Hotel & Brasserie