‘Gedoemanagement’

‘Gedoemanagement’

Heb jij altijd al eens een (oud) politiebureau van binnen willen zien? Dat kan vanavond! Wij zijn te gast bij conferentiecentrum Couwenbergh, midden in het centrum van Aarle-Rixtel. Deze prachtige locatie heeft sinds 1855 in het dorp een centrale plek ingenomen als jongensschool, politiebureau, gemeentehuis en sinds 20 jaar als conferentiecentrum.Couwenbergh is een inspirerende omgeving die een harmonisch evenwicht tussen de aanwezige oude elementen en moderne vormgeving laat zien.

Programma

17.30 uur Ontvangst

18.00 uur Welkom door regiobestuurder

18.15 uur Kennismaking Conferentiecentrum Couwenbergh

18.45 uur Buffet

19.45 uur Workshop

21.15 uur Gelegenheid tot netwerken

21.45 uur Einde programma

AVK - Maarten Fijnaut

Workshop ‘Gedoemanagement’ door AVK Trainingen

Hoe ga je binnen jouw bedrijf om met gedoe zoals; irritaties, lastige situaties, vervelende ervaringen en onderlinge strijd? Zorgen de plannen van het management voor frictie met de werkvloer? Loopt het soms wat stroef in zelfsturende teams? Iedere organisatie ervaart wel eens gedoe. Gedoe binnen organisaties zorgt helaas voor minder efficiëntie, minder effectiviteit, interne frictie en medewerkers komen niet goed tot hun recht.Gedoemanagement is geen model of methode, het is een vaardigheid. Een vaardigheid die jij jezelf heel snel kunt aanleren. Tijdens de workshop zullen we de werking van het brein behandelen, inzichten bieden en pragmatisch aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat je je creatieve brein makkelijk kunt inschakelen zodat je jezelf én anderen kunt helpen in het managen van gedoe.

Couwenbergh-zaal

Locatie

Conferentiecentrum Couwenbergh biedt de mogelijkheid om in een kleinschalige en persoonlijke ambiance je teambijeenkomst of vergadering te organiseren. Couwenbergh beschikt over zes zalen met elk een eigen karakter en specialisme. Het verzorgen van kleinschalige bijeenkomsten met hoge persoonlijke binding en aanspraak laat zien waar Couwenbergh voor staat. De keuken is lokaal georiënteerd en voorziet zakelijke bijeenkomsten voornamelijk van lunches en andere lekkernijen. Couwenbergh staat voor het ontdekken van nieuwe mogelijkheden op de markt en het ontdekken van nieuwe inzichten en ideeën.Wij laten ons graag verrassen door de keukenbrigade en het prachtige gebouw!

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je de dag na de vorige bijeenkomst aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 4 september 2017.Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..Bij afmelding na 4 september 2017 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.​ContactpersonenDe contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Delphine Béguin en Karla Vroege.Sponsoren

Conferentiecentrum CouwenberghAVKRian van Bommel InterimSupport.