De fitte & gezonde secretaresse

De fitte & gezonde secretaresse

Na de zomer vervolgt regio Utrecht haar programma met een inspirerende workshop over voeding en beweging bij een zittend beroep/kantoorbaan. Ontdek hoe je optimaal kunt functioneren door de verbinding met topsport te maken. Ons werk is immers topsport!

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   Ontvangst met een kleine bite
18.00 uur   Welkom door Janneke Welvaart (regiobestuurder)
18.10 uur   Korte introductie en rondleiding locatie
18.45 uur   Voeding en beweging in een kantoorbaan
20.15 uur   Buffet diner
21.30 uur   Afsluiting

Workshop

Op de KNVB Campus worden de voetbalteams van morgen gevormd. Hier ligt de basis voor het bereiken van de top en gaan innovatie, motivatie en transpiratie hand in hand. En denk nou niet dat sport en voetbal geen aanknopingspunten zijn voor de moderne secretaresse. Net als in het voetbal staat ook in het zakelijke leven de kracht van het team centraal en wordt het succes van de organisatie bepaald door de onderlinge samenwerking van de individuele spelers. De parallellen tussen topsport en succes in de zakenwereld zijn bijzonder treffend en leerzaam. En de KNVB Campus is een inspirerende omgeving die je een enorme energy boost geeft!
 
Een gezonde lifestyle, voeding en beweging: we worden ermee overspoeld. Tijdens onze workshop wordt hier op ludieke wijze aandacht aan besteed. Een aantal facetten die van belang zijn om topsport op het hoogste niveau te kunnen bedrijven komen aan de orde en kunnen 1-op-1 worden doorgetrokken naar het bedrijfsleven en ons eigen dagelijkse functioneren. Tijdens de workshop krijg je veel nieuwe inzichten en inspiratie.

KNVB Campus - kleedkamer

Locatie

Op de KNVB Campus zijn alle voorwaarden aanwezig om zakelijke bijeenkomsten wat extra’s te geven. Vergaderen is meer dan het boeken van een zaal, meer dan een uurtje praten met elkaar. Gebruik de voetbal knowhow om zakelijke vraagstukken te lijf te gaan.Van teambuilding tot lezing en van sportactiviteit tot diner. De locatie biedt veel mogelijkheden, inclusief overnachten. Een geweldige locatie, centraal gelegen in Utrecht en Nederland.

KNVB Campus - lounge 2
KNVB Campus - lounge 1

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op woensdag 6 september.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 6 september en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Mieke van der Steeg.

Sponsor

KNVB Campus - logo