Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

Regionale TOP-avond Projectassistent, pak je rol!

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt zal worden, dient deze dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.
De landelijke TOP-dag vindt plaats op 11 november 2017. Noteer deze datum dus ook alvast in je agenda. Het onderwerp is:

Projectassistent, pak je rol!  

Het TOP-traject wordt verzorgd door Sherpas Proyects.

Secretaresses worden steeds belangrijkere spelers in projecten! Hierbij worden duidelijk andere kwaliteiten en competenties gevraagd.
Diverse onderwerpen komen vanavond aan bod. De aanpak is praktisch, interactief en met humor. Mis deze bijeenkomst niet.

Programma

17.30 uur              Ontvangst met een drankje en hapje  
18.00 uur              Welkomstwoord regiobestuurder Elise Bloem
18.15 uur              Welkomstwoord en rondleiding locatie
18.45 uur              Diner / buffet en mogelijkheid tot netwerken
19.45 uur              Start workshop
21.15 uur              Afsluiting met koffie/drankje
21.45 uur              Einde bijeenkomst

Workshop

Uitgangspunt
Er is een nieuwe uitdagende rol: de project-assistent. Als project-assistent heb je een onmisbare rol bij het uitvoeren van projecten binnen organisaties. Je zorgt er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het resultaat behaald wordt. Een hele uitdaging die vraagt om risico's aangaan, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen.

Voor uitgebreide informatie over leerdoelen, onderwerpen en programma workshop, klik hier.

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je op 9 oktober verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier.

De regionale workshops worden verzorgd door Sherpas Pr§yects

Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.
Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's.
Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent in diverse blogs en columns.

Onze trainer voor de regionale TOP-avonden is Peter Vos.

Peter Vos

Locatie

Op een van de mooiste plekken van Nijmegen, omringd door bossen en het groen van het Goffertpark, ligt het Goffertstadion. Het is niet alleen de thuishaven van eredivisie voetbalclub N.E.C. Nijmegen maar is eveneens de perfecte locatie voor vergaderingen, congressen en meetings. Met een diversiteit aan unieke inspirerende ruimtes, een bijzondere historie, mooie ligging en goede bereikbaarheid is elke bijeenkomst op maat te realiseren. Ook valt te denken aan een uitdagende teambuildingsactiviteit, een gezellige borrel of een bedrijfsfeest.

foto 2 Goffert

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je te zijner tijd aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 2 oktober.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer
NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 2 oktober en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Elise Bloem.

Sponsoren

logo Goffert
Logo Sherpas Pr§yect