Landelijke TOP-dag: 'Projectassistent, pak je rol!'

Landelijke TOP-dag: 'Projectassistent, pak je rol!'

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan de landelijke TOP-dag op zaterdag 11 november. Iedereen kan deelnemen aan twee workshops en alle deelnemers aan de TOP-dag ontvangen het Projectassistentboek t.w.v. € 34,95 cadeau. 

Programma

09.15 uur   Ontvangst
10.00 uur   Plenaire opening TOP-dag 
10.20 uur   Start workshops
11.20 uur   Pauze 
11.30 uur   Vervolg workshops
12.30 uur   Lunchbuffet
13.30 uur   Start workshops 
14.30 uur   Pauze met koffie en thee 
14.45 uur   Vervolg workshops
15.50 uur   Plenaire afsluiting gelegenheid tot het stellen van vragen 
16.20 uur   Netwerken/borrel
17.30 uur   Einde van de TOP-dag

Workshops

Op de TOP-dag staat een inspirerende plenaire start op het programma, waarna we in drie separate workshops aan de slag gaan. Er kan gekozen worden uit de volgende zes workshops. Geef bij inschrijving zowel voor de ochtend als de middag je eerste en een tweede (reserve) keuze op. Op de TOP-dag kunnen deelnemers een keuze maken uit de volgende workshops:

Ochtend:
1. Schakel met gemak: Pieter Hoekstra
2. Vergroot je communicatiekracht: Jakob Zwinderman
3. Grip op je tijd en je project: Peter Vos

Middag:
1. Werk aan het ideale projectteam: Jakob Zwinderman
2. Geef en sta open voor feedback: Peter Vos
3. Ga het conflict aan: Pieter Hoekstra

Beknopte informatie over de inhoud van de workshops vind je hier.

Alle deelnemers aan de TOP-dag ontvangen het Projectassistentboek.

Theater Maitland- Landgoed de Horst

Locatie

 “Op Landgoed de Horst staat het ontwikkelen van uzelf of uw organisatie centraal.”
 
Landgoed de Horst is een uitdagend en professioneel kennisdorp waar leren en werken in een inspirerende, kunstzinnige en natuurlijke omgeving centraal staat. Het landgoed is speciaal ingericht voor trainingen, bijeenkomsten, congressen en evenementen. De bijzondere locatie biedt 30 verschillende inspirerende ruimtes en er is een theater met 275 zitplaatsen. Bovendien zijn er op het landgoed 40 luxe 2-persoons hotelkamers, 31 1-persoons slaapkamers en 42 1-persoons budgetkamers. Verder is kunst een bron van inspiratie, er zijn poëzie, objecten, beelden, foto’s en andere kunstuitingen aanwezig. Tot slot staan gezonde en vitale voeding hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Onze koks gebruiken duurzame, vaak biologische en veelal streekproducten in de internationaal georiënteerde keuken.

Bureau Sherpas Pr§yects en de trainers

Sherpas Prõyects
Sherpas Prõyects ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers in veranderingstrajecten en bij het trainen en opleiden van managers en medewerkers. Hierbij kan Sherpas Prõyects putten uit een aanzienlijke methodische en didactische ervaring.

Sherpas Prõyects bestaat uit een team van trainers en consultants dat samenwerkt met een breed netwerk van ervaren collega's. Sherpas Prõyects werkt al ruim 10 jaren samen met Management Support. Zij zijn betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen, workshops voor Professionele Ondersteuners (Directie- en management ondersteuners). Het Sherpas Prõyects team schreef in 2016 het Projectassistentboek en eind 2017 verschijnt het volgende boek: “Ontzorgen op Hoog Niveau”. Eerder verschenen andere boeken. Regelmatig schrijven ze in Management Support voor de professionele secretaresse en managementassistent en diverse blogs en columns.

De trainers van deze landelijk TOP-dag zijn v.l.n.r.: Pieter Hoekstra, Jakob Zwinderman en Peter Vos.

sherpas trainers (003)[1]

Kosten en aanmelden

Kosten
De kosten voor deelname aan de TOP-dag bedragen € 37,50 voor leden/begunstigers en € 50,00 voor gasten. Betaling bij aanmelding via Ideal of overmaken op rekening nr. NL05ABNA0421078634 t.n.v. Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen in Gorinchem. Als deelnemer aan de TOP-dag ontvang je het projectassistentboek t.w.v. € 34,95 cadeau. Bij afmelding na 2 november 2017 vindt geen restitutie plaats.
 
Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Denk hierbij ook aan je keuze van de workshops en reserve keuze zowel voor de ochtend- als de middagsessie. Ben je NVD-lid, schrijf je dan in nadat je ingelogd bent op Mijn NVD (log in via Google Chrome of Firefox). 

Meld je vóór 2 november 2017 aan voor deze TOP-dag.
 
Informatie
Heb je dieetwensen of andere opmerkingen mail dan even met Margot de Jong (secretaris).

Kom kennismaken met de NVD

Misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Collega directie- en managementondersteuners die de intentie hebben lid te worden, zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Aanmelden kan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies voor 'aanmelden zonder account'.

Overnachten?

Wil je de files vermijden en ontspannen beginnen aan de Landelijke TOP-dag? Voor maar € 59,50 op basis van 1-persoonsgebruik per hotelkamer en op basis van beschikbaarheid, kun je de avond voor de Landelijke TOP-dag overnachten in een luxe hotelkamer op Landgoed de Horst inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Boek via www.landgoeddehorst.nl/booking en gebruik promotiecode: Maitland.
 
Op het landgoed kun je gratis parkeren en er is op het hele terrein gratis wifi.

Sponsoren

De TOP-dag 2017 is mede mogelijk gemaakt door

Logo Landgoed de Horst
Logo Sherpas Pr§yect